Muter állandóan bejön a szobába, és nekiáll pakolni. Hova rejtsem a füvet?
Aztak**va:O:O:O 15 éves vagy és drogozol???Te beteg vagy...De tényleg...Sajnálom,de én is remélem hogy lebuksz..Akkor legalább megkapod azt,amit érdemelsz,és legalább több esélyed lenne a leszokásra..5 év múlva azt veszed majd észre,hogy az utcán fogsz koldulni,vagy halálra vernek majd téged...Nagy iramban haladsz lefele a lejtőn...Gondolom szarsz a hozzászólásomra,vagy végig se olvasod de azért 1-2 dolgot kérdeznék..1.:Mióta füvezel?
2.:Vannak-e barátaid,családtagjaiddal jó viszonyban vagy-e(öcsédet leszámítva)
3.:Gondolkoztál már azon hogy ez hova fog vezetni???
Nagyon sajnállak,de reménykedem benne hogy minél előbb rájössz hogy mit művelsz,mielőtt valaki szétveri a pofád!!
14/l...
hova csodálkoztok, hogy 15éves létére drogozik?->füvezik?
én sok 13 éves csajt ismerek aki ugyancsak füvezik.
kb. minden 2. tini füvezik.egyébként koffein,nikotin,alkohol..nem sokkal különbözik a fűtől.:D bár én nem füvezek.próbálni se próbáltam. de egy sima cigire ezerszer hamarabb rá tudsz szokni, mint a fűre, ahogy pár ismerősömön tapasztalom.:D és jöhet a lepontozás..-,-
Volt itt egy ilyen válasz:
"Hat tudom, hogy a kerdest most egy kicsit off-olom es valoszinu megteriteni sem tudlak majd talan csak egy kis bogarat a fulbe sikerul beultetnem es azt mar sikerkent konyvelem el.
A baratnom 2 honapi hazassag utan (tobb ev ismerettseg utan) par napja az orvos javaslatara otthagyta a ferjet. A fiut sem a szulei, sem a baratai, senki nem latogatja, nem hivja, nem keresi.
Miert? Mert fuggo lett. Nem igaz, hogy a futol nem valik fuggove valaki!!! Hogy alatamasszam az elobbi allitast miszerint a szerszammal is gondok lesznek, ez valoban igy van. A baratnom ezt is elmondta. 2 honapja eskudtek es a srac arra gondolvan ez a gyonyoru no mostmar az enyem, azt csinalok, amit akarok....
Nagy a fiun a nyomas. Nagyon gazdagok a szulei es nem beloluk el. Folyamatosan ugy erzi, hogy bizonyitania kell ezert, hogy lazulni tudjon, orvos helyett a fuhoz nyult...es most itt tart.
Gondold vegig erdemes-e impotensnek lenni -mehga remelhetoleg atmenetileg is. Mint ferfi, hogyan dolgoznad ezt fel, hogy a buszkeseged nem mukodik hasztalan es csak vizelesre valo (legalabb arra). "
Hát ez marha megható, de alkoholról ugyanúgy szólhatna.
Mellesleg mind drogoztunk 15 évesen: vörösboros kólának hívták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!