Muter állandóan bejön a szobába, és nekiáll pakolni. Hova rejtsem a füvet?
De tetü vagy...sztem inkább a f@sszopó te vagy neis haragudj!Vidd el te a balhét ha már beállsz...BUKJÁL LE DRUKKOLOK ÉRTE.
A videó nem jó ötlet.A segged viszont teljesen jó.Vagy tömd ki vele a f..kad helyénél lévő helyet,ugyanis a fű károsítja a nemi szervet,és lassan enm is lesz,szóval oda rakd annak a helyére.Sok szerencsét!!SZÜKSÉGED LESZ RÁ XDXD
Hat tudom, hogy a kerdest most egy kicsit off-olom es valoszinu megteriteni sem tudlak majd talan csak egy kis bogarat a fulbe sikerul beultetnem es azt mar sikerkent konyvelem el.
A baratnom 2 honapi hazassag utan (tobb ev ismerettseg utan) par napja az orvos javaslatara otthagyta a ferjet. A fiut sem a szulei, sem a baratai, senki nem latogatja, nem hivja, nem keresi.
Miert? Mert fuggo lett. Nem igaz, hogy a futol nem valik fuggove valaki!!! Hogy alatamasszam az elobbi allitast miszerint a szerszammal is gondok lesznek, ez valoban igy van. A baratnom ezt is elmondta. 2 honapja eskudtek es a srac arra gondolvan ez a gyonyoru no mostmar az enyem, azt csinalok, amit akarok....
Nagy a fiun a nyomas. Nagyon gazdagok a szulei es nem beloluk el. Folyamatosan ugy erzi, hogy bizonyitania kell ezert, hogy lazulni tudjon, orvos helyett a fuhoz nyult...es most itt tart.
Gondold vegig erdemes-e impotensnek lenni -mehga remelhetoleg atmenetileg is. Mint ferfi, hogyan dolgoznad ezt fel, hogy a buszkeseged nem mukodik hasztalan es csak vizelesre valo (legalabb arra).
Megeri-e elvesziteni mindenkit? Azokat akiket a legjobban szeretsz?
A kisfasszopo ocsed meg kinovi a a fasszopo kort es lehet par ev mulva a legjobb baratod lesz...ne rontsd ezt el.
Hangfalba beszerelve! Még jobban is szól! XD :P:P
De azért köszi a tippekért!
Anyád helyében én is takaritanék állandóan....valószinű rájött relytegetni valód van. Remélem megtalálja és jól picsán rúg érte. Mennyi vagy? 19? Nagykorú...valószinű hagynám, hogy a jövőben saját magad szponzoráld. Egy fillért nem adnék neked de saját szobát sem!
Pothead!
Szerintem inkább kérj segítséget, hogy le tudja szokni.
Magadtól csak mész lefelé a lejtőn. Most még talán nem rohansz: de majd az is eljön.
Ne rejtsd az ocsedhez, mert ha tenyleg faszopo, akkor vagy: tul fiatal, es aztse tudja mi az, vagy elszivja/eladja. Aztan letagadja elotted es megszivtad.
Rejtd el egy konyv belsejebe (szepirodalmi, vagy verseskotet) - ahogy elnezem, a csaladodban nem fenyeget hogy valaki beleolvasson.
"Rejtd el egy konyv belsejebe (szepirodalmi, vagy verseskotet) - ahogy elnezem, a csaladodban nem fenyeget hogy valaki beleolvasson."
Ahogy elnézem hiábavaló volt rengeteg könyvet elolvasnod, mert nincs annyi eszed, hogy észrevedd azt, hogy egy eldöntött kérdésre már tök felesleges válaszolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!