Van két LB. és már 6-szorra vesztük össze fél év altt. és ezek azért voltak mert lekoptttak vagy nem kerestek a társaságomat. Nem tudom h megbocsássak nekik vagy ne?
Figyelt kérdés
Az történt h felhivtaak h mennyünk le loviba és én mondtam h jó menjünk. Jöt volna velünk a bnőnk is. Úgy volt h talizunk a bolt előtt és én oda is mentem mire sehol senki. próbáltam hivni őket nem vették fel. és amikor felhívtak közölték velem h azért nem vártak meg mert h ők hárman eldöntötték h csak hárman mennek le a loviba. És nekem még nem is szoltak. és egy órán át vártam rájuk majdmeg fagytam megfáztam és még egy sms-t sem tudtak küldeni. Szerintetek megbocsássak nekik vagy ne?2013. jan. 8. 20:31
1/4 anonim válasza:
Hááát szerintem ne, elég szar érzés lehetett hány az állitolagos barátnőid ilyet csináltak. Szard le őket, ha nembírod ki nélkülük akkor meg úgy is magbocsájtasz.
3/4 anonim válasza:
szerintem se csinalj bohocot magadbol, embernek nincs szuksege ilyen rossz "baratokra" azert persze ne legyel bunko veluk, de szep lassan epitsd le oket.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat!!!majd még àtgondolom
2013. jan. 9. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!