Hogy segítsek szegény embereken anyagilag ha nem bízok semmilyen szervezetben meg senkiben?
csak akkor hinném el hogy szegény ha látnám hogy él és nem ver át senki.hol vannak ilyen szegény emberek? pl. múltkor a Fókusz-nak írt egy család. olyanokat keresek.
hülyén hangozhat de ez van.
Menj templomokhoz, ott beszélj a pappal/lelkésszel.
Ő biztosan tud mondani ilyen embert, családot, nem hiszem, hogy ő rossz információval látna el.
Szerintem nézz körül a saját városodban, vagy faludban. Menj be egy kisboltba és ott tuti, hogy kapásból hármat felsorolnak neked. A pap is jó, de csak úgy, hogy te magad is megnézed, hogy hova és kinek adsz.
Hova való vagy, mert ha a közelben vagy én is tudok neked adni helyeket, ahol elkel a segítség és meg is érdemlik.
tudom hogy nagyon sok a feltételem de NEM AKAROM HOGY AZ EGÉSZ FALUBAN ELTERJEDJEN hogy én voltam.
totál no name akarok lenni.
de jók eddig az ötletek köszi!
Én vagyok a papos/lelkészes.
Az is eszembe jutott, hogy akár a helyi orvost is megkérdezheted, ő is biztosan tud ilyen emberekről.
Ismertek Szabolcs megyében olyanokat akik konkrétan éheznek?
Vagy irjatok mar olyan falvakat varosokat meg azon belül utcákat ahol nagyon szegények laknak üzenetben, légszives.
Elvileg Kantorjanosi a legszegenyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!