Csak nekem van tele a tököm már ezzel a rohadt nincstelenséggel?
Figyelt kérdés
Nagyon szarul állunk anyagilag. És valahogy most eljutottam arra a pontra, hogy nincs semmi kilátásom és belefáradtam ebbe az egészbe.2012. aug. 17. 22:05
1/3 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok dettó, nálad mi a helyzet?
2/3 anonim válasza:
Sajnos a Mi országunkban ez a helyzet, ezen se a kérdező, se az előttem és az utánam válaszolnók se lepődjenek meg (de a többség ezt tudja is)... sajnos. Bár ne így lenne. :(
Így viszont soha ne állj hozzá, hogy kilátás sincs. Hagyjatok fel a negatív hozzáállással (tudom, hogy iszonyú nehéz), mert semennyire nem visz előrébb, sőt.
Már az is egy lépés, ha nem segítetek rá a helyzetre plusz azzal, hogy még a reményt is eltemetitek.
Egyébként elhitetitek, hogy a többség nálatok is rosszabbul él. Természetesen nem itt pesten, de itt is vannak nem egy-ketten.
3/3 anonim válasza:
Ez sok emberrel így van ebben a köcsög országban. Majd belenyugszol. Én már leszarom, mert tudom, hogy soha nem lesz saját házam, de gyereket sem nagyon akarok. Minek? Hogy még nagyobb szopás legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!