Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? Leszbikus...

Ti mit tennétek? Leszbikus szerelem, mely nem teljesült be!

Figyelt kérdés
új munkahely, új emberek. Megláttuk egymást, egymásba szeretünk, és aztán jött a fekete leves. Neki barátja van, csak azért mert a világ ezt várja el! Kisebb nagyon kihagyásokkal együtt voltunk. Próbáltam kiverni a fejemből, de nem ment. Ő is szenvedett, de nem mellettem döntött. Idén összeházasodtak, egy világ dőlt össze bennem. Esküvő előtt beszélgettünk, kérte, hogy menjek el az eskűvöre, és a lánybúcsúra is. Mert hogy nézne ki, hogy pont én ne mennék (akivel annyit együtt volt). Elmentem, és még gratulálni is kellett a pasinak. Szörnyű volt, de érte megtettem. Ő kérte, hogy legyünk barátok de én nem tudok, kérte hogy próbáljuk meg. De nem megy, szinte már csak ő keres, én nem. Látom rajta, hogy nem boldog, a bibliába menekül (régen soha nem olvasta). Nem bírok rajta kiigazodni. Ti mit tennétek?

2013. jan. 5. 21:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem láttam a filmet.
2013. máj. 16. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!