Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? Leszbikus...

Ti mit tennétek? Leszbikus szerelem, mely nem teljesült be!

Figyelt kérdés
új munkahely, új emberek. Megláttuk egymást, egymásba szeretünk, és aztán jött a fekete leves. Neki barátja van, csak azért mert a világ ezt várja el! Kisebb nagyon kihagyásokkal együtt voltunk. Próbáltam kiverni a fejemből, de nem ment. Ő is szenvedett, de nem mellettem döntött. Idén összeházasodtak, egy világ dőlt össze bennem. Esküvő előtt beszélgettünk, kérte, hogy menjek el az eskűvöre, és a lánybúcsúra is. Mert hogy nézne ki, hogy pont én ne mennék (akivel annyit együtt volt). Elmentem, és még gratulálni is kellett a pasinak. Szörnyű volt, de érte megtettem. Ő kérte, hogy legyünk barátok de én nem tudok, kérte hogy próbáljuk meg. De nem megy, szinte már csak ő keres, én nem. Látom rajta, hogy nem boldog, a bibliába menekül (régen soha nem olvasta). Nem bírok rajta kiigazodni. Ti mit tennétek?

2013. jan. 5. 21:32
1 2
 1/11 anonim válasza:

Szereted, de férjnél van. Ahogy kérte, legyél a barátja.

Én ezt tenném, ez az a pont, amikor fel kell adni. Biztosan leszel még szerelmes. (A nőkön pedig meg se próbálj kiigazodni :D)

2013. jan. 5. 21:52
 2/11 anonim ***** válasza:

Hagyd el. Te nem áldozhatod fel magad érte. Sosem találnál senkit, ha mellette maradnál. Ő is boldogtalan lenne.

Nem ismerem azt a nőt, de azt a benyomást kelti bennem, hogy képmutató és gyáva. Persze ez alapból érthető is. Viszont ezeket a tulajdonságokat veled akarja kompenzáltatni. Mert a társaságod - és ha rosszabbra fordul az élete, ki tudja, mi még - kell neki, holott te egyértelműen kifejezted, hogy neked ez nehezedre esik.

Érdekes, hogy elvileg szeret, de ha kicsit is szeretne, legalább "barátként", nem tenné ezt veled. Gyáva, ezért menekül, de azt kéri tőled, éppen tőled, hogy segíts neki menekülni. Szerintem ez nagyon nagy önzőség, miközben még meg is aláz azzal, hogy elrángat az esküvőjére, és rákényszerít arra, hogy gratulálj a vőlegényének, akit nem szeret, és akin szintén átlép.

És ez nagyobb ok arra, hogy a ti "barátságotok" ne működjön, mint a közös múltatok. Be kell látnod, hogy ezt hosszú távon nem csinálhatod. Ő élheti hazugságban az életét, de te nem hazudhatsz helyette, lemondva a saját életedről.

Legközelebb ne menj, és soha többé.

2013. jan. 6. 01:12
 3/11 Zsazsa92 válasza:

Ha vkit igazán szeretsz el kell tudnod engedni"!

Ő csak is merő önzősègből nem kérheti,h maradj a baràtja,mikor ő elvileg tudja .h te szereted,s ezzel csak fájdalmat okoz neked.keress olyat,aki megérdemel téged!:)

2013. jan. 6. 09:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tudom, hogy nem szabadna vele többet találkoznom. De annyira nehéz. Segítség, hogy nem dolgozunk egy helyen, viszont az ő apukája az én főnököm az új munkahelyemen. Szóval nem egyszerű, de tudom, hogy el kell engednem. Élje a saját életét. És én is próbálom az enyémet, csak nekem ő volt a nagy ő. Szívembe mindig egy kis rész az övé lesz.
2013. jan. 6. 11:00
 5/11 anonim válasza:
100%

Filmbe illő történet, de úgy tünik nem happy end

annyit tehetsz h előre előre előre és ne nézz hátra.. legjobb ha minden kapcsolatot megszakítasz vele.. jobb úgy .. kitartás

2013. jan. 7. 21:00
 6/11 anonim válasza:
Ez a sztori olyan ismerős :D Az egy szoknya, egy szoknya című filmnek is pont ez a története :)
2013. márc. 8. 21:50
 7/11 anonim válasza:
majdnem :) ott a lagzin ismeri meg a csajt, aztán szeret bele... De Neked én is csak annyit tudok mondani, hogy próbáld elfelejteni, nehéz lesz... de el kell!! ismerkedj aztán talán jön valaki olyan aki majd kiveri a fejedből...
2013. márc. 8. 22:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nehéz, de túl kell tennem rajta. Talán egyszer még barátok is lehetünk. Talán.....
2013. márc. 28. 20:26
 9/11 anonim válasza:
Szia! Atörténeted amit leírtál nagyon érdekes. Megtudhatom azóta milyen lett a kapcsolatotok? Egyébként láttad a Kiss Myg cimű filmet? Pont ilyen helyzetről szól, de ott happyend lesz a vége..
2013. máj. 7. 16:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Szia Egy kicsit megváltozott. Mivel a férje megcsalta őt, így felhívott. Válófélben van. Mellette vagyok támogatom, ha kellek ott vagyok. De tudom, hogy köztünk már nem lehet semmi, igaz reménykedem, de a szívem mélyen tudom, hogy semmi esélyem sincs.( És utalt is rá.) Rosszul esik, de elfogadom. Talán egyszer egy másik világban egymásé leszünk.
2013. máj. 16. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!