Miért van az, hogy társaságban csak egy másik oldalamat mutatom?
Figyelt kérdés
De ha naplót írok, vagy a neten beszélek valakivel, akkor olyan vagyok, amilyen, de társaságban annyira más.. Sose tudom mit kellene mondanom, és nagyrészt nem is beszélek normális dolgokról, csak ilyen kis hülyeségekről, valamint nem mondom ki a dolgokról a saját véleményemet sem. Mégis mitől van ez, és hogyan tudnám önmagam adni, nem csak ezt a béna oldalamat?2013. jan. 2. 19:53
1/1 anonim válasza:
Talán a megfelelési kényszer véget, ami az interneten nincs jelen.
Legyél laza, az életet félvállról kell venni. Nem szabad komolyan, mert akkor nagyon zsémbes leszel. Valamint nincs olyan, hogy a másik ember jobb nálad, ez csak a viselkedése sugározza. Ahogy nekem valaki mondta a nagymenőnek is csak egy lyuk van a fenekén, semmivel sem különb mint én. Csak neki van egy kis beütése, feltűnési viszketegsége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!