Az elszigeteltség miatt lehetek társaságban? Úgy értem, hogy sokat vagyok egyedül - kollégiumi szoba, hárman lennénk, de másik kettő nem nagyon szokott visszajönni.
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 09:36
2/6 anonim válasza:
Én is voltam kolis, és mi mindig átmentünk a szomszéd szobákba dumálni, kajálni, filmezni. A mi kolinkban volt társalkodó, meg konyha, és ott is el tudtuk közösen ütni az időt!
Nyugi, nem kilátástalan a helyzeted, csak rajtad is múlik, mennyire vagy nyitott mások felé!
Sok sikert!
3/6 A kérdező kommentje:
Elsőnek, bocs, így utólag én sem látom át teljesen a kérdést. Az akart lenni, hogy mivel sokat vagyok egyedül, társaságban, mondjuk előadás előtt úgy érzem, hülyeségeket mondok vagy teszek.
2010. febr. 3. 10:36
4/6 anonim válasza:
Én tavaly voltam kolis,mi is 3an voltunk, velem az volt,h én jó korán elmentem,és csak este mentem vissza, direkt csak aludni jártam be,a másik 2 meg azalatt belenézett a szekrényembe,a cuccaimba,+ kibeszéltek,...
5/6 anonim válasza:
Év végén meg az egyik bement az igazgatóhoz beszélni,h összeférhetetlen vagyok,és nem akar a szobatársam lenni senki,nekem 1 szóval se mondta,h bármi baja lenne velem, és azóta sem tudom mi volt m soha 1 rossz szavam se volt,de nem is barátkoztam vele.
6/6 anonim válasza:
Szóval az elszigeteltség nem jó dolog, de én sem tudom mi a konkrét problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!