Miért sértőknek meg a "cigányok"?
Enyhe rasszizmust érzek a szavaidban... :D
ők nem cigányok, hanem romák. Bár nekik ez mindegy lényeg, hogy belekössenek a magyarba. Igazad lehet abban, hogy nekik nincs mire büszkének lenniük!
A cigányok a rasszisták nem a magyarok!
A "lecigányozom" így, jelzővel nem éppen egy egyszerű tárgyilagos ténymegállapítás.
És legyen erős: -közel s távol- nem kevés ország van, ahol a "magyar"-t nem úgy használják, hogy büszke lehessen rá.
1-nek: Igazad van, voltak már élményeim
2-nak: És erről nem a magyarok tehetnek, sokkal inkább a zsidók (pl:Gyurcsány) és zsidóbérencek (pl:Orbán) Én akkor is büszke vagyok, hogy egy ilyen nyelvvel, kultúrával, történelemmel rendelkező ország szülöttje vagyok, bármit hazudnak róla.
Ha én átlag magyar ember azt mondom cigány akkor nekem jönnek.
De akkor miért van CIGÁNY Kisebbségi Önkormányzat?
Miért nem roma önkormányzatuk van ha már annyira sérti őket ha lecigányozzák a fajtáját?
Idióta csürhe! Valakik a szájukba adott néhány mondatot pár évvel ezelőtt és azóta is ezen lovagolnak, de hogy gondolkoznának egy kicsit hogy még is jogos e a felháborodás ezen témában az már nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!