Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy érzik meg a lomtalanítás...

Hogy érzik meg a lomtalanítás illatát a cigányok?

Figyelt kérdés
Holnap lesz lomtalanítás nálunk, ma már kint vannak a cuccok, de már tegnap is bolyongtak itt cigányok a panelházak között. Ma már kupaconként 4-5 ember trónolt a konténer mellett. Honnan érzik meg?
2012. máj. 13. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg utána néznek a lomtalanítás rendjének?
2012. máj. 13. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Elvileg nem titkos hogy mikor van lomtalanítás :D

De tényleg elég durva, nálunk is, akárhova mentünk ahol ki voltak rakva cuccok, cigányok ültek és úgy néztek az emberre... Elég brutál :D

2012. máj. 13. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Informátoraik vannak, fizetnek is az infoért, akik ebből élnek. (gondolom)
2012. máj. 13. 16:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Engem kimondottan idegesít, hogy éjjel-nappal itt vannak. Ma is tuti itt fognak éjszakázni, késő estig hangoskodnak, meg szétbarmolnak mindent. Múltkor anyám kidobott egy régi könyvet, ami nekem még kellett volna, de oda sem mertem menni elhozni, mert 3 ember ült a kupacon és ha már oda mertem nézni vagy meg mertem közelíteni a szemetet 2méterre, úgy néztek, mintha el akarnám lopni, ami az övék.
2012. máj. 13. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:

az álluk alatt van egy érzékelő ami direkt erre a célra fejlődött náluk ki

ezzel ugyan úgy megérzik a réz,és a különböző nemesfémek közelségét is,sőt még a 80éves nyugdíjasokat is akiket 5000 forintért ki lehet rabolni és meg lehet erőszakolni

2012. máj. 14. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!