Mit tegyek, ha a legjobb barátom ennyire vak?
Figyelt kérdés
Na az a helyzet, hogy amikor az excsajommal jártam, összeismertettem a legjobb haverommal, és jóba lettek. Ez akkor még nem zavart. Miután szétmentünk, a legjobb barátom még mindig jóba van vele és én nem tudom ezt elviselni. Nem azért mert féltékenykedek, mert azóta mással vagyok, csak azért zavar, mert a srác pontosan tudja, hogy miket követett el a csaj, és én az ő helyében nem állnék vele szóba. Nem szeretek osztozni a legjobb barátomon, az exemmel aki egy vipera, meg főleg nem. Választásra nem kényszeríthetem, az exem meg ügyesen manipulál és nem veszi észre a haverom, hogy csak eszköz. Mit tudnék tenni? 17/F2009. aug. 25. 23:14
1/3 anonim válasza:
Amit leírtál, azt elmondod a haverodnak, de úgy hogy be is tudod bizonyítani. Ha meg ezután sem hisz neked, akkor megérdemli...
2/3 anonim válasza:
hiába írod, hogy nem vagy féltékeny ha az vagy.
neked van egy lezárt kapcsolatod. akkor miért zavar, ha a barátod jóban van az exeddel? lehet, hogy ők jobban összeillenek. és akkor mi van?
3/3 A kérdező kommentje:
első válaszolónak: ezt neki elmondtam, de nem fogta igazán
második válaszolónak: nem vagyok féltékeny, csak ha mondjuk valahogy nem nézem jó szemmel, ha a legjobb barátom, meg az exem túlságosan jóban vannak, annak ellenére, hogy tudja miket művelt az a nőszemély. Am Úgy nem kellenek egymásnak
2009. aug. 26. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!