Bejön a legjobb barátom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Pls rendes válaszokat jófej srác 15 éves és én is.2011. júl. 19. 18:00
1/4 anonim válasza:
Mond meg neki hogy menjen ki :) de azt tanácsolom hogy mond meg neki mer máskép nem tudja meg, igy nem tudhatja mi jár a fejedbe és lekésel róla hogy lessz valakie és az szerintem nagyon rossz neked hogy mással látod nem veszithetsz semmit max visszautasit de legalább megprobáltad. és nem fogsz rajta variálni mondjuk hónapok mulva mi lett volna ha..
2/4 anonim válasza:
Mondjuk szerintem nem a legjobb, hogyha elmondod neki. Ilyenkor nem jó az a mondat, hogy "maximum visszautasít", mert hogyha a legjobb barátod, akkor utána nem lesz ugyanaz. Szerintem töltsetek (még) több időt együtt, flörtölgess vele. Nézz sokat a szemébe, mert a szem a lélek tükre és néha egy tekintet többet mond, mint néhány szó. Hajrá ;)
3/4 anonim válasza:
Te fiú vagy vagy lány? Mert ez nem derül ki egyértelműen...
4/4 A kérdező kommentje:
lány:)
2011. júl. 19. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!