Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet hogy a Föld, egy másik...

Lehet hogy a Föld, egy másik világ pokla?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 13:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Miért ragaszkodsz a pokolhoz mint olyanhoz, amiből nincs sosincs kiút?
2009. dec. 6. 19:10
 22/28 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodok, csak feltételezek, valószínűsítek. Mert a tények ezt mondatják velem: olyan világban élünk, ahol a jó sosem lesz elég jó.
2009. dec. 6. 20:47
 23/28 anonim válasza:
Szerintem a fold azert nem lehet egy masik vilag pokla mert a foldon meg van esely a valtozasra a tanulasra a tapasztalatszerzesre es a pokol pedig a remenytelenseg erzese maga. Nem gondolom hogy Isten elutasitja az embert csak azt hogy az ember nem kepes kozelebb kerulni Istenhez talan Popper Peter egyik konyveben volt valami olyan irva hogy a tulvilagot ugy kell elkepzelnunk hogy az Istentol elvalaszt minket egy folyo es az emberek akikk a "pokolba" vannak mernek rajta atkellni mert senki semm tudja hogy ha belemegy a folyoba a tudata szetoszlik e egyesul e a folyoval es ha kijon a masik parton o e lessz az. Az igaz szeretett pedig egyenlo az isteni szeretettel szerintem mivel az igaz foldi szeretett annyit tesz hogy lemondunk onmagunkrol annak erdekeben hogy egy masik embernek jot tegyunk. Vagyis ez egy bizonyos tudatallapot amiben az en masodlagos es a masik ember a fontos. Meg egy dolog szerintem amikor azt mondja valaki hogy Jezus alaszallt a poklora, nem hiszem hogy szo szerint kell ezt erteni olyan szinten hogy amikor a kereszten volt maga a fizikai fajdalom nem olyan szornyu mind a fajdalom amit akkor erzett amikor az emberek akiket tiszta szivebol szeretett alarultak, kepzeljuk el milyen szornyu erzes lehet ha elarulnak es hallra itelnnek minket azok akiket igazan szeretunk na en ehhez hasonlitanam a pokol erzeset.
2009. dec. 6. 21:45
 24/28 A kérdező kommentje:

Jah értem mit mondasz. Igazad lehet... akkor legvalószínűbb, hogy a Föld talán tényleg egy "tanulóhely", mert az út Isten felé még szabad, míg a pokolban már elszigetelve lennénk Istentől és a mennyországtól, reménytelenül keresve az utat Isten felé.

Egyébként mikor azt írja hogy "Jézus alászállt a poklokra", azt úgy kell érteni, hogy mikor Jézus megváltotta bűneinket, a megváltása a korábban pokolra került emberekre is érvényes.

2009. dec. 6. 21:57
 25/28 anonim válasza:
Legjobb kereszteny tudomasaim szerint azok akik mar akkor a pokolra kerultek nem lettek megvaltva csak mielott Jezus nem jott a vilagra senki semm lephetett be a menyorszagban vagyis azok akik elojovetele elott mar a pokolban voltak szerintem ott ismaradtak
2009. dec. 6. 23:11
 26/28 anonim válasza:
ui: a foldet igen olyan tanulohelynek kepzelem en is de ezen a helyen a legnagyobb leckent hogy megtanuljunk szeretni es boldogok lenni
2009. dec. 6. 23:12
 27/28 anonim ***** válasza:
Én leginkább ebben hiszek. A sok halandzsa közül még a legkézenfekvőbb. Mert hát nem menyország hangulata van az életnek,azt én biztosan tudom.
2010. szept. 30. 06:25
 28/28 kovacs pistajózsi válasza:

lattam itt erdekes elgondolaokat s ertekes gondolatokat is de volt egy hozzaszolo aki azt irta hogy a biblia sem tanit a pokolrol.

ember olvastal te mar egyaltalan bibliat????

es igazuk van azoknak akik szerint ez nem a pokol,hiszen itt van szeretet is megbocsajtas, tisztelet es meg sorolhatnam.

A pokolba csak szenvedes van,szomorusag es kinzas..

Soha nem olvastok ilyen konyveket? Rengeteg film is van meg video a youtube-on

Most lattam nemreg egy videot ezekrol a satanista es illuminativ dolgokrol.

Sokakban felmerul a kerdes,foleg hivokben hogy egy olyan ember aki esetleg satanista,annak miert olyan jo az elete es miert van meg mindene? vegyuk pl az enekeseket.Rihanna ugy hivja magat: Princess of Iluminati

Hiaba sikeresek itt a Foldon es hiaba van meg mindenuk,ok eladtak a lelkuket az ordognek es szovetseget kotottek vele.

Aki nem hiszi az nyugodtan utana jarhat!!!

De persze nem szabad atesni a lo tuloldalara hiszen olyan videot is lattam amibe Rihanna - Where have you been cimu szamat jatszottak le visszafele tekerve es azt lehetett kivenni belole hogy

Oh satan i love you

na ebbe semmi realitas nincsen, ugy imadom amikor hulyenek neznek minket es a legnagyobb baj az hogy aki tudatlan az el is hiszi a sok baromsagot is amit mondanak.

2012. nov. 2. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!