Lehet hogy a Föld, egy másik világ pokla?
Jah értem mit mondasz. Igazad lehet... akkor legvalószínűbb, hogy a Föld talán tényleg egy "tanulóhely", mert az út Isten felé még szabad, míg a pokolban már elszigetelve lennénk Istentől és a mennyországtól, reménytelenül keresve az utat Isten felé.
Egyébként mikor azt írja hogy "Jézus alászállt a poklokra", azt úgy kell érteni, hogy mikor Jézus megváltotta bűneinket, a megváltása a korábban pokolra került emberekre is érvényes.
lattam itt erdekes elgondolaokat s ertekes gondolatokat is de volt egy hozzaszolo aki azt irta hogy a biblia sem tanit a pokolrol.
ember olvastal te mar egyaltalan bibliat????
es igazuk van azoknak akik szerint ez nem a pokol,hiszen itt van szeretet is megbocsajtas, tisztelet es meg sorolhatnam.
A pokolba csak szenvedes van,szomorusag es kinzas..
Soha nem olvastok ilyen konyveket? Rengeteg film is van meg video a youtube-on
Most lattam nemreg egy videot ezekrol a satanista es illuminativ dolgokrol.
Sokakban felmerul a kerdes,foleg hivokben hogy egy olyan ember aki esetleg satanista,annak miert olyan jo az elete es miert van meg mindene? vegyuk pl az enekeseket.Rihanna ugy hivja magat: Princess of Iluminati
Hiaba sikeresek itt a Foldon es hiaba van meg mindenuk,ok eladtak a lelkuket az ordognek es szovetseget kotottek vele.
Aki nem hiszi az nyugodtan utana jarhat!!!
De persze nem szabad atesni a lo tuloldalara hiszen olyan videot is lattam amibe Rihanna - Where have you been cimu szamat jatszottak le visszafele tekerve es azt lehetett kivenni belole hogy
Oh satan i love you
na ebbe semmi realitas nincsen, ugy imadom amikor hulyenek neznek minket es a legnagyobb baj az hogy aki tudatlan az el is hiszi a sok baromsagot is amit mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!