Végezzem el a tanfolyamot vagy menjek ki külföldre dolgozni?
Figyelt kérdés
Idén júliusban érettségiztem.Most decemberben a párom kiment Németo.-ba dolgozni,én pedig még előtte jelentkeztem egy kisgyermekgondozó,nevelő tanfolyamra.A tanfolyam elkezdődött ,járok is rá,de nagyon hezitálok azon,hogy kimenjek én is dolgozni a párom után.Vagy oda ahol ő van vagy pedig máshová,de akkor is együtt tudnánk lakni és együtt tudnánk megalapozni a jövőnket.Teljesen tanácstalan vagyok,mert a tanfolyam is érdekel és csak azt hallom,hogy hasznát fogom még venni,de viszont mennék is..Légyszives segítsetek nekem,írjatok normális véleményeket,tapasztalatokat.Előre is köszönöm
19/L
2012. dec. 29. 12:46
2/4 A kérdező kommentje:
10hónapos,tehát jövő év októberében vizsgáznék
2012. dec. 29. 12:59
3/4 anonim válasza:
Én elvégezném a tanfolyamot, mellette csiszolnám a nyelvtudást. Majd amikor vége a tanfolyamnak, biztosabb nyelvtudással, és egy használható szakával mennék ki..Így kint is biztosabb a lehetőségeid.
4/4 A kérdező kommentje:
Az anyagi helyzetünk =a 0-val.Konkrétan napról napra élünk,ezért vagyok nagyon tanácstalan mit tegyek.?Ahol a párom van oda vagy vannak helyek ahova ismerősök által betudnék jutni ezért vagyok nagy dilemmában.
2012. dec. 29. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!