Hogyan lehetek űrhajós? Mennyibe kerülne? Ehhez ki kell utaznom külföldre?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 16:53
1/3 anonim válasza:
Ezt Farkas Bertalantól kellene megkérdezned.. Ő is mérnökként, pilótaként kezdte, aztán ha jól tudom az oroszoknál tanult, majd ott is jelentkezett űrhajósnak. A lényeg, hogy jó kapcsolataid legyenek, és az iskolákban kiemelkedő teljesítményeket mutass fel a reál tárgyak tanulásánál. Érdekeljen a fizika, matematika, kémia, biológia, csillagászat stb. Szerintem az is nagyon fontos, hogy kiképezd magad pilótának. Na, meg nagyon sok kitartás, és tökéletes fizikum. Sportolj, tanulj, ismerkedj, nyiss a világ felé. Nem tudok mást tanácsolni, csak ezeket.
2/3 A kérdező kommentje:
Ó köszi már azt hittem senki nem válaszol!!!
2013. jan. 21. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!