Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Karácsony van. A "világvégét"...

Karácsony van. A "világvégét" is túléltük! (azok akik ezt el tudják olvasni). Kérdésem : Ki mit csomagol éppen díszes csomagoló papírba? "Anyának, Apának, Hugicának, Nővérnek" és még folytathatnám tovább.

Figyelt kérdés
karácsony,ünnep

2012. dec. 23. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Kenyérre sincs pénzünk, így levegőt... Szép kis ünnep!
2012. dec. 23. 14:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Zöld kacsó-t viszi az Angyalka.

Boldog Karácsony-t!

2012. dec. 23. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Sosem csomagolom be az ajándékokat, mert felesleges pénzkidobásnak tartom, és a környezetet se szeretem szennyezni.
2012. dec. 23. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen sajnos az idei karácsony nagyon sok embernek húzos.Nekem nem sírhat a szám, mert a legtöbb emberhez képest egész jó karácsonyom van de sajnos nekünk is úgy volt karácsonoyzni pénzünk, hogy már októberbe elkezdtünk bevásárolni karácsonyra, de a legtöbb ember pénzhiány miatt még karácsonyt se tart.És igaz én már októberbe megkaptam az ajándékom mert elég drága mulatság volt és anyának csak akkor volt pénze megvenni mert amúgy ez a nagyon jó számítógép volt ami 35 ezer forintba került.És őszinte legyek ez a legdrágább ajándék amit kaptam mert össze lett spórolva és ezért én a pofám befogom...De nekem idén karácsnoykor egy forintom se volt így anyáéknak nem vettem semmit.
2012. dec. 24. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!