Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Dr. Csernus...

Mit gondoltok Dr. Csernus Imréről és a könyveiről?

Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

en csak a not es a ferfit olvastam, mindketto nagyon tetszett. es mindketto teljesen oszinte volt, es olyan igazi szemfelnyitos, bar az nem tetszett a noben, hogy nagyon karomkodott benne, persze, ertem en hogy miert, de akkor sem tetszett.

mint embert, nem ismerem, az meg hogy hogyan kezeli a pacienseit, az meg egy betanult viselkedesforma, nem fogom emiatt le agressziv f*szozni.

es te mit gondolsz?

2009. aug. 24. 06:01
 2/10 A kérdező kommentje:

Most olvasom "A nő" című könyvét, és nagyon tetszik! :)

Néztem róla videókat is, nekem bejön a stílusa, és mindig elgondolkoztat... :)

2009. aug. 24. 16:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
az elso vagyok, szerintem majd a ferfit is olvasd el mindenkeppen, mas a hangneme, meg a stilusa is, de ugyanolyan elgondolkodtato es fantasztikus. mint a no
2009. aug. 24. 21:19
 4/10 anonim válasza:
100%
En nagyon szeretm a stilusat... A Nő konyvebol a kedvenc felyezetem A lekvár es a nyuszi... azt megeri elolvasni kicsit figyelmesebben! A Férfi sem semmi olvasd azt is el! 22/L
2009. nov. 26. 23:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom.

Egyszerűen iszom a szavait.

Végre vki köntörfalazás nélkül,szárazon ,jól megfogalmazva elmondja az igazságot ! :-)

2009. dec. 22. 15:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokan tartják "állatnak" Szerintem szó sincs róla. Az embernek arra vcan szüksége, hogy elmondják neki az őszinte igazságot, mert különben magát csapja be, és a valóság pofánvágja. Én nagyon tisztelem.

Mondjuk az életútja érdkelne.

17/f

2010. febr. 6. 14:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Hat szerintem sok ember van akivel tenyleg ilyen stilusban kell beszelni, de szerintem kicsit tulzasba viszi... Ami meg a parkapcsolati konyveit illeti... nem igazan hiszem, h egy parkapcsolatban sikertelen ember velemenyeire hagyatkozom...
2010. márc. 2. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne párkapcsolatban sikertelen? Úgy tudom, felesége van...
2010. márc. 3. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Van felesege, nem sikertelen a parkapcsolata, boldog hazassagban el.

Regebb neki is voltak sikertelen parkapcsolatai, meg a drogok rabja is volt.

Ugyhogy tudja mirol beszel es mindent amirol beszel, at is elte. En nagyon feltudok nezni ra, hogy miket ert el az eletben eddig.

Vegre egy Oszinte ember a vilagon, aki nemcsak a legkozelebbi barataival oszinte mert elottuk nem kell felni, hanem megtanitja hogy az emberek megerteni mi is van bennuk erzelmileg, lelkileg es ezt megfeleloen kezeljek.

Ha ez nem jo, akkor nem tudom mar mi szamit jonak ebben a vilagban :D

2010. ápr. 5. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Csernus imádóknak ajánlom...Dr.Nyershús című könyvet ... hááát én sírva röhögtem :D
2013. szept. 28. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!