Mit gondoltok Meg Cabot - Neveletlen hercegnő naplója című könyveiről?
Figyelt kérdés
miről szól, milyennek találjátok?2009. aug. 25. 15:51
1/12 anonim válasza:
imádom őket! szerintem viccesek, és mindegyik kötetben van valami megoldandó probléma.
egyébként egy tinédzser amerikai lányról szól, akiről kiderül, hogy egy kis európai hercegség uralkodója az apja, szóval ő egy hercegnő. a problémák pedig a francia nagyanyja,a sulija, a barátai,a pasija, és az elleneségei körül merülnek fel. Mia (a főszereplő) pedig naplót ír az egészről, tehát az egész az ő naplójára épül.
2/12 A kérdező kommentje:
jah szóval a neveletlen hercegnő film könyvbe öntve?!
2009. aug. 25. 15:59
3/12 anonim válasza:
a könyveket én is nagyonm imádom...de a film! semmi köze nem volt a könyvhöz
4/12 A kérdező kommentje:
aham... értem... és köszönöm a segítséget =))
2009. aug. 25. 16:13
5/12 anonim válasza:
jó könyv, de azért nem olyan nagy szám, de el lehet olvasni. én szeretem nagyon:) de elöbb volt a könyv mint a film. szerintem olvasd el mert, am jó könyv nagyon, igaz olvastam már jobbat is:)
6/12 anonim válasza:
Én imádom :)7.es koromtól kezdve olvasom most leszek 11.es és ezzel együtt nőttem fel. Az utolsó rész tetszett a legjoban. Amúgy a filmnek semmi köze sincs a könyvhöz.
7/12 anonim válasza:
ja es ez nem a film konyvbe ontve hanem forditva. A filmet csinaltak a konyv alapjan
8/12 A kérdező kommentje:
közi szépen...akkor indul a mandula olvasni HERCEGNŐSET =DD
2009. aug. 26. 18:06
9/12 anonim válasza:
Nagyon jó!!!!Én idén olvastam az összeset,és nagyon tetszett,bár ha Meg Cabotot olvasol olvasd el a mediátor sorozatot is,vagy a hívószám 1-800-at,szerintem ezek a legjobbak!De a neveletlen hercegnő is jó:)
10/12 anonim válasza:
IMÁÁDOM. sztem nem filmet, hanem sorozatot kellett volna csinálni belőle, Mia szerepére sztem Selena Gomez illik. Lillyére pedig Debby Ryan. Tináéra Demi Lovato. :) sztm ez jó kis sori lenne^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!