175 cm magas srác alacsonynak számít?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 21:57
1/10 anonim válasza:
Lány vagyok, 13 éves és 167 cm és nem túl magas a korosztályomban, szóval szerintem igen, nagyábból minden lány magasabb lesz nálad :P
2/10 A kérdező kommentje:
már bocs de ezzel nem értek egyet nem tudom hova jársz te ahol csak 170+ csajok élnek
2012. dec. 20. 22:02
3/10 anonim válasza:
1. te igen elvont vagy. Én 175-7 cm vagyok, 17 éves, és az osztályomban, meg az évfolyamban csak pár max 10 lány magasabb nállam, a körülbelül 100-ból. Amúgy a te 167 centiddel miért alacsony a 175
4/10 anonim válasza:
Én magam 176 cm magas vagyok, és egyáltalán nem érzem magam alacsonynak, szerintem teljesen átlagos testmagasság. Jó, nem vagyok egy égimeszelő, de na....
6/10 anonim válasza:
Nem, a magyar átlaghoz tartozol a férfiak magasságában.
7/10 anonim válasza:
1. vagyok
Hát előszöris a 2.nak nem hinném h velem egykorú lányok jönnének be neki, inkább az idősebbek.
A többieknek pedig akkor bocsánat, csak nem Magyarországon lakom, nincs magyar viszonyításom. Ezek szerint a magyarok alacsonyak :P
8/10 anonim válasza:
Néhány híresség
Sylvester Stallone: 176 cm
Jason Statham: 175 cm
Van Damme: 175 cm
Orbán Viktor: 174 cm
Bruce Lee: 171 cm
Adolf Hitler: 170cm
Tom Cruise: 170 cm
Fernando Alonso: 170 cm
Felipe Massa: 164 cm
Levonhatod a konklúziót, nem a magasság számít.
10/10 anonim válasza:
Mért lenne alacsony. Átlagos. Nem lehet mindenki torony magas. Az utolsó válaszoló meg kissé eltért a tárgytól, Orbán méretét taglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!