Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tapadnak rám az alacsony lányok, ha nem vagyok magas srác?
Sok helyen olvastam, hogy a csajoknak magas pasi kell, én meg törpike vagyok és mégis bulikban az ilyen pici csajok másznak rám maguktól sokszor.
Egyszer egy magasabb ahverommal mentem bulizni és az egyik pici csaj egyből jött oda hozzám, simult meg táncolt nekem, míg haveromat, aki kb. 190 magas, meg észre sem vette. Egy másik buliban meg egy szintén pic csaj kérte, hogy kísérjem haza és mindenfélét kérdezgetett rólam.
szerinted kire tapadjanak alacsony csajok?
nyilvám alacsony srácokra ,mit kezdene egy alacsony csaj egy magas fiuval???
Kamu szaga van ennek a kérdésnek, de nagyon. Az alacsony nők nagy része magas férfit választ maga mellé párnak.
Az alacsonyak férfiaknak értsd <175cm nagyon minimális az esélye egy magas férfivel szemben..
"Tévedsz, általában az alacsony csajok is a magas srácokra tapadnak."
Még szerencse, hogy csak általában. Kérdés hogy a magas srácok tapadnak-e rájuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!