4/9 anonim válasza:
igen, 176 cm az átlag, de Neked ez még nem annyira vészes, mint az én 171cm-es magasságom.
5/9 anonim válasza:
4-esnek.
Neked meg nem akkora probléma a 171 cm, mint nekem a 166.
6/9 anonim válasza:
Figyelj, én nem akarok itt vitát nyitni, hogy Te 166cm vagy én meg 171cm. Megsúgom, NINCS különbség közötte. Ezzel a méretekkel (171cm) szinte esélytelen az ember, mert minden nő magasság és magassarkú mániás. Az átlagos női magasság Mo.-n 165cm, ehhez hozzádobsz egy 7-10cm-es magassarkút, az eredményt tudod. Sőt itt olvastam, hogy a 155cm-es "nők" 180-190 cm-es férfiakra vágyakoznak. Nem hiszem, hogy én az 5 cm-el előrébb lennék, mint Te.
7/9 anonim válasza:
Barátkozz meg a gondolattal: http://www.youtube.com/watch?v=IM0Ab_oX-_4&feature=g-vrec
8/9 anonim válasza:
kortol fug! en 195 vagyok es 26 eves szoval assem jo ha 2-meter vagy hiddel:xDD
9/9 anonim válasza:
én eddig évente kb 10 centit nőttem, most vagyok 13 és 180cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!