Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 165 cm magas srác megtestesítheti a férfit és a fizikai biztonságot?
Nem tudom, de engem ez nem is érdekel. Testesítsen meg mást. Én nem várok fizikai biztonságot a férfitól, nem ezzel kötöm össze. Ugyan mi a franctól védene meg? Amúgy is megvédem magam- és akkor már ne legyen egy két méteres "benga" mellettem, ha erre képes vagyok.
Tehát semmi bajom a 165 cm-el.
Egyébként nem ettől függ, a keletiek kb. ekkorák és profi harcművészek.
Igen, a nagyon pici, törékeny nők számára talán igen. Bár ők meg (tapasztalom) néha a saját védtelenségüket "kompenzálják" minél magasabb pasival.
Előfordul, hogy az alacsony csajok hatalmas pasikat választanak, míg a 170-180 cm-esek olyat, aki nem magasabb (néha alacsonyabb) náluk. Változó.
Már megint te vagy az?
Kitalálom a többi paramétert: 52 kiló, 22 éves, debreceni.
uccsó: egyik sem.
összes többinek köszi.
Úgy van, a magasság és erő nem feltétlenül jár együtt.
Engem nőként a magasság nem igazán érdekel (lehet magas, csak ne két méter, lehet alacsonyabb is akár nálam- persze, azért ne 150 cm).
A kigyúrtak viszont nem... ha megszakadok se tetszenek. Akkor már az alacsony-vékony kombináció.
7es vagyok megint
Utolsó,én nem vagyok kigyúrva ugyan,de vékony se vagyok,szóval esélytelen a dolog.Az a pasi amúgy nem azért csinálja,mert csajozni akar,neki ez az élete,mint másnak a zene,vagy x munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!