Most őszintén, lányok. Szerintetek ez a srác jópasi? Ideális férfi magatok mellé?
Hahahaha, nagyon mókás dolgokat írtok ide emberek.:)
Én viszont nem veszekedni jöttem, és tiszteletben tartom a véleményeteket, légyszíves ti is tartsátok tiszteletben egymásét. Szerintem T.Mills állati jó pasi, mert nekem az ilyen stílusú férfiak jönnek be, nem tehetek róla, mindig is tetszettek ezek a tágítós, tetovált figurák. Az már egy másik dolog hogy fű nélkül konkrétan nem tud funkcionálni ez az ember, de szerintem a kérdező is elsősorban a külsejére gondolt, nem a személyiségére. Szóval ha külsőleg nézzük akkor igen, számomra ideális pasi mert mindenkinek van egy ideálja és nekem pont ez az. Nem kell fikázni csak mert valakinek meg a kigyúrt szépfiú az ideálja. Ami meg a zenéjét illeti, szerintem azért meg kéne nézni a magyar rappereket hozzá képest (kivéve azt a párat aki tényleg tud valamit), mert itt fikázzátok oké, de a zenéje még így is színvonalasabb a sok magyar "jajj engem az utca tanított" típusú hulladéknál.
megnéztem egy videójtá, hogy tudjam ki a fene ez
nos, 20 mp-ig bírtam.... ezt a gagyit
ez egy kis szaros kölyök, felvett manírokkal, megcsinált külsővel
aki szerint nekem kéne, csak savanyú a szőlő, az térdeljen elé vagy mögé, vagy a hova akar. ez egy gagyi kis csávó.... vigyétek, nekem nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!