Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most őszintén, lányok. Szerint...

Most őszintén, lányok. Szerintetek ez a srác jópasi? Ideális férfi magatok mellé?

Figyelt kérdés
[link]

2012. dec. 19. 19:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%

Felkéne emelned a hájas seggedet és kimozdulni otthonról,nem pedig a gyakorikérdéseken töltened az egész életedet és elhinni a sok sületlenséget amik itt elhangzanak.Ha kimész az utcára vagy elmész társaságba,bulizni stb akkor ott igenis menőnek számítanak az ilyen srácok,vannak kivételek de te abba biztosan nem tartozol bele,úgyhogy felesleges álszenteskedned.Elég lenne kinyitnod a szemed,egy kicsit kimozdulni a friss levegőre és akkor belátnád hogy igazam van,de mivel egy besavaanyodott szobakukac vagy ezért ez esélytelen

2012. dec. 19. 20:33
 12/25 anonim ***** válasza:
Csak oda lyukadunk ki hogy aki nem trendi, és nem megy a csorda után a nyomorékságban amit a média diktál az lúzer / béna, sőt élnie is kár nem hogy még párkapcsolata legyen. Na mindegy, majd felnőtök... bár attól esze még nem lett senkinek több.
2012. dec. 19. 20:49
 13/25 anonim ***** válasza:

46%-os, egyre jobban mulattatsz :D :D

tetszik, ahogy elképzelsz, megítélsz és elítélsz, anélkül, hogy valaha láttál volna, vagy ismernél.

szerintem hagyjuk abba. peace, love és a többi :)))))

2012. dec. 20. 19:34
 14/25 A kérdező kommentje:
micsoda provokatív kérdést tettem én fel : D
2012. dec. 20. 19:50
 15/25 anonim válasza:

Ne hurrogjatok le, és kérlek ne pontozzatok le, de én konkrétan megijedtem. De most teljesen őszintén, szerintem ijesztő, és ne gondoljatok előítéletesnek, de egy picit agresszívnak is néz ki.Lehet, hogy én vagyok a hülye, de olyan... nekem nem szimpi.

De ez csak az én véleményem, nem mondom, hogy mindenki így gondolja. :-) Kellemes ünnepeket!

2012. dec. 21. 17:49
 16/25 anonim ***** válasza:
jaj, 15-ös, te is olyan ribanc vagy mint én, aki csak itt finnyázik, de letérdelne elé (lásd eszmecserénk a kedves fiatalemberrel feljebb) ;) :D ;)
2012. dec. 21. 17:54
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem bejonne, csak a fultagito nem tetszik rajta... Meg mondjuk igy nagykepunek tunik, de nem akarok itelkezni. Hogy divatmajom, az masik dolog. A gyuras is divatos, a kigyurt pasik megsem jonnek be. De osszessgeben egy menetre elvinnem az biztos :P
2012. dec. 21. 20:14
 18/25 anonim ***** válasza:
Na de kiegeszitenem amit irtam. Ugy az arca tetszik nekem, de elegge drogosnak nez ki (persze lehet nem az). Szoval azert tulzas lenne, hogy egy ilyet kepzelnek el magam melle.
2012. dec. 21. 20:16
 19/25 anonim válasza:
T.Mills,mint énekes,nekem nagyon bejön,vannak jó számai. Ebből adódik,hogy stílusilag is tetszik,laza a külsője harmonizál személyiségével. Engem ez fog meg benne. Azonban ő egy sztár,normális életben nem tudnám elviselni ahogy kihasználja a nőket,és h nap 24ben füvezik!
2012. dec. 22. 21:14
 20/25 A kérdező kommentje:
T. Mills mint énekes mondjuk ritka gagyi és elég színvonalon aluli.
2012. dec. 24. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!