Megvertem egy cigánygyereket. Állhat bosszút?
Figyelt kérdés
Nemtudtam hova, ezért ide írtam. Na, folyton piszkál, ma már elszakadt a cérna, mert ültem a széken az iskolában(tanulószoba) mögémjött, és elkezdett folytogatni, bottal ütni, de a tanár nem csinált semmit. Ideges lettem, és halántékon ütöttem párszor ököllel teljes erőböl. Állhat bosszút? Mit tanácsoltok ilyenkor?
12/F
2012. dec. 14. 15:31
11/17 anonim válasza:
Jól teszed, ha vered (de akkor brutálisan), legalább már (talán) nem fogja olyan keménynek érezni magát.
12/17 anonim válasza:
verjétek meg 10-en, akkor majd visszább vesz a kis buzerátorfejű szaarcsimbók geecii
13/17 anonim válasza:
Jól tetted!! Ne hagyd magad!! Neveletlen Férgek!!
Figyelj ha a tanár nem csinál semmit!! Simán kirughatják a sulinak köttelesége megvédeni téged!! :)
Én nállam is ugyan ez volt a helyzet 2 éve!! 2011 18 éves voltam! :) Jó fej srác lehetsz!!
14/17 legion válasza:
Veresd meg pár barátoddal,de te ne légy ott.Ja,és paprikasprayt vegyél,az legális,lehet nálad.Mi lett azóta az ügyből?
15/17 A kérdező kommentje:
Hasba szúrtam egy késsel
2014. ápr. 5. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!