Megvertem egy cigánygyereket. Állhat bosszút?
Figyelt kérdés
Nemtudtam hova, ezért ide írtam. Na, folyton piszkál, ma már elszakadt a cérna, mert ültem a széken az iskolában(tanulószoba) mögémjött, és elkezdett folytogatni, bottal ütni, de a tanár nem csinált semmit. Ideges lettem, és halántékon ütöttem párszor ököllel teljes erőböl. Állhat bosszút? Mit tanácsoltok ilyenkor?
12/F
2012. dec. 14. 15:31
1/17 anonim válasza:
szerintem jól tetted mert már nekem is elegem van ebből a kisebbségből! Én múlt héten vertem szét az egyiket, mert engem is piszkált.... Következmény: másnap jön be szüleivel. De te állj ki magadért! Mond meg, hogy nem hagyott békén.
2/17 A kérdező kommentje:
Oh, és te hány éves vagy?:D
2012. dec. 14. 15:52
3/17 A kérdező kommentje:
De nem az, de ez egy kisgyerek, 4. osztályos...
2012. dec. 14. 15:53
4/17 anonim válasza:
Szerintem jól csináltad , mert a cigány az olyan hogy ereszti a dumát amíg be nem verik a fogát . Ha jön a szüleivel akkor megmondod nekik mi történt , ha megértik akkor jó , ha nem akkor helybe hívd a rendőrséget , ne hagyd hogy megverjen , vagy megalázzon az erejével egy agyilag csökevényes valaki . De nagy esély van rá azért hogy a szülei értelmesek legyenek . De kérdezd meg a szüleidet is , hátha tudnak valami jó tanácsot adni .
5/17 anonim válasza:
Jobb ha átiratkozol egy másik suliba.A családja holnap lemészárol téged,Ha nem sikerül nekik akkor életfogytiglani börtönbüntetésre számíthatsz
6/17 anonim válasza:
Hát azért az túlzás :D mondjuk attól függ, hogy mi baja lett a gyereknek... Még ha van is indokod arra, hogy miért verted meg akkor is jön rád majd minden ismerőse.... és ezt max. két hétig csinálják...
7/17 A kérdező kommentje:
Folyton fenyeget... Vegyek boxert szerintetek?
2012. dec. 15. 17:48
9/17 A kérdező kommentje:
Hogy megöli a szüleimet, elvágja a torkom stb...
2012. dec. 16. 12:27
10/17 anonim válasza:
pofozd fel jó keményen 2 szer , ha még mindig pofázik verd meg mégegyszer , vagy ha másokat is idegesít akkor verjétek meg többen ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!