Ma már tényleg csak ilyen skinheadek léteznek?
úgyértem, szinte mindenhol csak azt olvasom, h ma már a többség csak divatból csinálja, piálnak aztán belekötnek a kisebbekbe. nem feltétlenül csak a cigányokba, meg a hozzájuk hasonlóba.
Olyanoknak a válaszát várom, aki képbe van velük. ma már tényleg ilyen a többség? vagy eddig is ilyenek voltak?
ha esetleg valaki tudja, van még egyáltalán olyan aki komolyan gondolja ezt az egészet?
köszönöm a válaszokat :)
Régen én is hasonló nézeteket vallottam, mint a magukat skinheadnek nevező boneheadek. Csak tele lett a nemlétező tököm a divatozós, felszínes, ok nélkül kötekedős, saját fajtájával balhézós, drogozós (!) sz.arjankókkal, legyenek 15, vagy 35 évesek.
Egy rohadt, szemét fajáruló (és kommunista zsidócigány természetesen), csöves punk s.eggfej lettem a szemükben, de már nem izgat a nyomoruk, én megyek az én utamon, ők meg a sajátjukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!