Online ismerkedés után találkozó?
Figyelt kérdés
Szóval mindketten lányok vagyunk én 14 ő 19. Egy online játékban ismerkedtünk meg kb 1 éve. Nagyon jól összehaverkodtunk, azóta facebookon is felvettük a kapcsolatot. Szinte mindennap csevegünk, nagyon sok mindent megbeszélünk. Beszéltük hogy jó lenne találkozni, megismerni egymást közelebbről, biztos jó barátnők lennénk. A távolság se nagy, 110km-re lakik tőlem, szóval ez nem akadály. De van egy kis korkülönbség, attól hogy neten jól eldumálunk lehet élőbe nem is tudnánk miről beszélni? Nem lenne a közös téma? Volt már valaki így? Azzal tisztában vagyok hogy egy fiú-lány találkozó feszengősebb, de azért ez a szitu se olyan egyszerű, élőbe csak egy "idegennel" találkoznék akit még sose láttam. Vagy ilyenkor célszerűbb előbb ts-en vagy telefonon is kommunikálni? :D2012. dec. 4. 20:32
1/1 anonim válasza:
előbb dumáljatok egy kicsit skype-on/ts-en/telón aztán mehet a személyes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!