Mit javasoltok, mit tegyek? SÜRGŐS!
December nyolcadikán lesz a szalagavatóm és nagyon szeretnék táncolni bécsi keringőt. El is kezdtük az osztállyal tanulni, de tegnap oda jött az egyik osztálytársam és azt mondta, hogy szerinte nem kellene táncolnom mert nem megy a tánc. Azt azért hozzá teszem, hogy kicsit nehezebben tudtam megtanulni a lépéseket mint ők vagyis több időmbe telet, mert a lábam beteg.
Mit tegyek?:(:( Én nagyon szeretnék táncolni ha most ilyen könnyen feladom véleményem szerint akkor el sem kellett volna kezdenem. Segítsetek. Montanába azt mondják, hogy makacs vagyok, de akkor nem jutottam volna el odáig, hogy gimibe járok, hanem valami kisegítőbe kéne járnom szerintem. Ti mit gondoltok?
Na elölről mert már írni sem tudok.
Csak ma délután mondták azt de én ilyenkor olyan vagyok hogy még jobban megmakacsolom magam és csinálom. De ugyanakkor kicsit félek is mert majdnem 800 ember előtt kell táncolnom.
Koraszülött vagyok és születésemnél kaptam egy agyvérzést és ebből nekem az maradt vissza, hogy a bal kezem és lábam valamivel rövidebb és korlátozottabb mint a jobb felem.
De engem nem igazán az izgat, hogy a szüleim nem akarják mert én azt valahogy még csak csak megoldom még inkább az osztálytársaim, lehet hogy azért mondják, hogy ne égjenek velem. ERRE AKKOR CSAK AZT TUDOM MONDANI, HOGY CSAK AZÉRT IS FOGOK TÁNCOLNI, MÉG HA NEM IS AKARJÁK. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!