Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak az unokahúgommal?

Mit csináljak az unokahúgommal?

Figyelt kérdés
Egy ideje a tesómnál élek és van egy 8 éves unokahúgom. Én 15 vagyok és nagyon jól megvagyunk, ökörködünk egész nap. De mostanában állandóan kigúnyol mindenért és úgy beszél velem mint a kutyával. Csak akkor amikor rájön az ötperc. De olyankor nagyon idegesít és még a tesóm se tud vele mit kezdeni.
2012. dec. 4. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy még kicsi, de szerintem beszéld meg vele.
2012. dec. 4. 16:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Az is lényeg, hogy amikor ökörködtök, akkor miket engedsz meg neki. Figyelj arra, hogy fennmaradjon benne az, hogy te vagy az idősebb és valamilyen téren tisztelettel kell, hogy beszéljen veled. Azt tartom valószínűnek, hogy azt gondolja, hogy megengedheti magának ezt, mert te úgyis jó fej vagy, meg sokat ökörködtök, nem lesz belőle baj... meg kell értetni vele valahogy, hogy van korkülönbség, és nem vagy a szintén 8 éves barátnője.
2012. dec. 5. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!