Mi a teendő ha követnek az utcán?
Még nem olyan régi a kérdés, ahogy látom. Ha még olvasod, kedves kérdező, én azt tanácsolom neked fiatal lányként, ha legközelebb ilyen szituáció lesz - Isten adja hogy ne legyen persze -, ne legyél rest segítséget kérni már az elején. Még ha ki is derül, hogy tévedtél, akkor mi van? A testi épséged, biztonságod, sőt egyáltalán a puszta biztonságérzeted sokkal fontosabb, hidd el. Ne félj, hogy a szüleid aggódni fognak, kérj segítséget. Engem is követtek már, és hülyének is néztek - sőt nem hittek nekem -, mikor segítséget kértem, de én tudom, hogy kellett, illetve nem is lett semmi bajom, innentől kezdve pedig nem érdekel, hogy ki mit gondol, én éltem át, nem ők. A következményeit is én viselném egy élten át, ha bántana... Látod, ha nem írod ki a kérdést, és itt nem buzdítanak arra, hogy kérdezd meg, ki ős, mik a szándékai, akkor kitudja mi lett volna, ha ez így folytatódik.
Amúgy mindig megfogadom - mert ugye napról napra hallunk durvábbnál durvább eseteket -, hogy én már semmin nem lepődök meg, de pl. itt is meglepett, hogy nem futott el egyből, mikor nekiszegezted a kérdést. Viszont jobb ez így, így remélhetőleg kezdenek vele valamit, nem csak egy tárgyalás lesz, téged pedig végérvényesen békén hagy.
Vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!