Mit tehetnék ezek a kutyák ellen?
Figyelt kérdés
sajnos ahogy jövök haza a munkából vonattal, cigánysoron (utcán) kell végigjönnöm. A legelső háznál van 3 kis vakarcs keverék kutya, és nem lehet elmenni az úton mert megtámadnak. Nemegyszer volt hogy nem sokon mult h az egyik megharapjon. Tuti nincsennek oltva sem... Nem lehet a tulajjal beszélni mivel az a tipikus cigány, nem épp elméjü az 100. Kerités nincs a sötétből támadnak rád ahogy jösz a házuk előtt el.2012. dec. 2. 23:11
1/4 anonim válasza:
Én megpróbálnám a kutyariasztót, kis kütyü és állítólag a blökik nem bírják a hangját, amit az ember nem is hall. Ezzel nem ártasz nekik, és talán a tizedik alkalommal már a szagod/járáos alapján megjegyzik, hogy nem kéne piszkálni téged.
Én sose próbáltam/láttam ilyet élesben, de tippnek jó. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Bottal fogok sztem járni, mivekl nem akarok tetanuszra járni.. a kutyák sem százasak, és tudom hogy csak állatok de akkor is...
2012. dec. 3. 11:26
4/4 A kérdező kommentje:
Persze... 10e-15e fogok rendelni kutyarisztót mert a cigány kutyájától nem tudok a vonatra felszállni. ...aha
2012. dec. 3. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!