Mit tehetnék, hogy megvédjem magam a cigány támadások ellen?
Utálom őket,gusztustalanok,nincsenek senkire tekintettel.
Gázspray az lehet nálad,nem is hinném,hogy tudsz másat mit tenni,hogy csordában jelennek meg,ha csinálsz valakivel valamit.
Utolsó aljanépség...
Persze ott is vannak kivételek.
Igen legális! És olcsóbb mint egy gázpisztoly.
Én álltam a tescoban pénztárnál,és előttem egy cigánycsalád volt.A kisgyerek elvette a rágót ,kibontotta, ránézett az apjára,az meg bólintott a fejével egyet és várázsütésre eltette a gyerek a zsebébe.
Szólni nem mertem mert nem élnék már az biztos.
De kérdem én ,ha a gyerek ezt tanulja meg 5 évesen,akkor mi lesz később? Ja hogy együtt mennek lopni..
Amíg a férgeket védi a törvény túl sok mindent nem lehet tenni ezekkel...bármit csinálsz te húzod a rövidebbet
Rendben van a gázspray de a majmok nem egyedül jönnek amíg az egyiket arconfújod a másik 8 nem fogja tétlenül nézni:S
Az a legjobb ha amint meglátsz egyet messziről elkerülöd
Ha pedig netán a barátod csapna szét a retkek között akkor meg azonnal rasszista lenne és mint tudjuk ilyenkor nem rest a rendőrség
Sztem nincs sok idő addig amíg végre megelégelik az emberek ezt a mocsokságot ami itt megy akkor aztán lesz nemulass a majmoknak
A national geographicon láttam egy műsort amiben önvédelmi technikákat mutattak be. Szerintem azok egész egyszerűek voltak, csak hát gyakorolni kell őket, hogy berögzüljenek. Ilyenek például, hogy mik a sebezhető pontok, oda mekkora ütés kell (pl torok) és az a jó, hogy ezeket a pontokat nem is védik ösztönösen az emberek.
Jó egy 6 fős cigánybanda ellen nem tudsz tenni semmit, talán még egy képzett harcos sem tudna. Ilyenkor legjobb a futás.
Gázsprayt mindenképpen szerezz be (vadászboltokban lehet kapni) az én barátnőmnek is van mióta megtámadták, na kik? Természetesen a cigók. És itt üzenem az összes jogvédő r*hadéknak, hogy törjék ki a nyakukat!!!
Visszatérve a barátnőmre, nem tudok mindig vele lenni, van amikor dolgozok, és ő már jön haza a munkából. Mondta, hogy a zsebében van a gázspray és mindig rajta a keze. Ez is a legjobb módszer, hogy mindig számítasz a támadásra, éber vagy.
A műsornak per pillanat nem ugrik be a címe, de ha érdekel akkor megkeresem. (Különben ezeket gyakoroltattam a párommal szabadidőnkben, szóval felkészült.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!