Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy megvédjem...

Mit tehetnék, hogy megvédjem magam a cigány támadások ellen?

Figyelt kérdés
Nemrég strandon voltunk a párommal.Mivel a legnagyobb melegben voltunk,rengetegen voltak rajtunk kívül.Nyugodtan ültünk a vízben a medence szélén,és beszélgettünk.Erre megjelent egy "kisebb" cigány család,és ruhástól belegázoltak a vízbe!Teljesen ledöbbent mindenki.Azt pedig meghűlve néztem,amikor az egyiknek a lábán egy hatalmas bőrbetegségből eredő hólyagos hegszerűség éktelenkedett...Aztán felénk úszott 3 kisebb romagyerek.Két lány és egy kisfiú.A barátom pont akkor szállt ki a medencéből,és ment az öltözőbe valamiért.Ezért nem látta az utána történő esetet.Hozzám úszott mind a három gyerek és a képembe röhögött,majd a szemembe pocskolták a vizet,aztán ketten megfogták a lábamat,és behúztak a víz alá.A harmadik pedig nyomott lefelé!Tudni kell,hogy nem tudok úszni!Fél perc múlva elengedtek,de én olyan sokkot kaptam,hogy azóta sincs kedvem strandra menni.Mit tehettem volna? Nem ez az első ,,támadás" ellenem! Folyton beszólogatnak,és már támadás is ért.Igaz,a környezetem elég dekoratív,szép lánynak tartanak,de sohasem öltözök kihívóan,és nem is viselkedek úgy,hogy felhívjam magamra a figyelmüket!Nem értem miért mindig engem találnak meg!Tavaly fényes nappal,egy város utcáján támadt rám vagy 6 cigány,és fogdosni kezdtek!Hiába próbáltam menekülni,csak nagy nehezen sikerült.És a legborzasztóbb az egészben,hogy rengeteg magyar honfitársam ment el mellettem,mégsem segített senki!Mit tegyek?Félek kitenni a lábam...Ha próbálom őket nem észrevenni az a baj,ha véletlenül odapillantok,pedig az a baj! 21/L
2012. júl. 20. 15:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
bármit csinálsz az rasszizmus
2012. júl. 20. 15:26
 2/18 A kérdező kommentje:
De most ha kiosztottam volna őket,akkor jött volna az egész család és lehet ma már nem élnék!Hihetetlen,hogy nem járhatok-kelhetek kedvem szerint,mert félnem kell!
2012. júl. 20. 15:28
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell írtani az összeset.
2012. júl. 20. 15:30
 4/18 A kérdező kommentje:
Azért jó lenne,ha valaki tanácsot is adna! Gondoltam már arra például,hogy beszerzek egy gázsprayt...az legális ugye? De sajnos ez nem véd meg a szóbeli atrocitásoktól!
2012. júl. 20. 15:33
 5/18 anonim ***** válasza:
teljesen megértelek.. az én utcámban nagyrészt cigányok laknak.. van egy 14 gyerekes cigány család is + az unokák.. nekem is gyakran beszólogatnak és mikor még általánosba jártam, gyakran belém is kötöttek, vagy meg akartak verni.. ilyenkor mindig elfutottam, vagy hasonlók.. ilyenkor nem érdemes visszaszólni, mert ezek csak csoportosan kötnek az emberbe, egyedül rád se néznek.. én úgy szoktam, ha a közelembe kerül egy cigány csorda,(de elég 2 ember is) gyorsan átmegyek az út túloldalára,vagy hasonló, hogy még véletlenül se találjanak be.. 19/L
2012. júl. 20. 15:42
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Utálom őket,gusztustalanok,nincsenek senkire tekintettel.

Gázspray az lehet nálad,nem is hinném,hogy tudsz másat mit tenni,hogy csordában jelennek meg,ha csinálsz valakivel valamit.

Utolsó aljanépség...

Persze ott is vannak kivételek.

2012. júl. 20. 15:49
 7/18 anonim ***** válasza:
*hogy-hiszen :) bocsi
2012. júl. 20. 15:50
 8/18 anonim ***** válasza:

Igen legális! És olcsóbb mint egy gázpisztoly.

[link]

Én álltam a tescoban pénztárnál,és előttem egy cigánycsalád volt.A kisgyerek elvette a rágót ,kibontotta, ránézett az apjára,az meg bólintott a fejével egyet és várázsütésre eltette a gyerek a zsebébe.

Szólni nem mertem mert nem élnék már az biztos.

De kérdem én ,ha a gyerek ezt tanulja meg 5 évesen,akkor mi lesz később? Ja hogy együtt mennek lopni..

2012. júl. 21. 13:04
 9/18 anonim ***** válasza:

Amíg a férgeket védi a törvény túl sok mindent nem lehet tenni ezekkel...bármit csinálsz te húzod a rövidebbet

Rendben van a gázspray de a majmok nem egyedül jönnek amíg az egyiket arconfújod a másik 8 nem fogja tétlenül nézni:S

Az a legjobb ha amint meglátsz egyet messziről elkerülöd

Ha pedig netán a barátod csapna szét a retkek között akkor meg azonnal rasszista lenne és mint tudjuk ilyenkor nem rest a rendőrség

Sztem nincs sok idő addig amíg végre megelégelik az emberek ezt a mocsokságot ami itt megy akkor aztán lesz nemulass a majmoknak

2012. júl. 21. 14:22
 10/18 anonim ***** válasza:

A national geographicon láttam egy műsort amiben önvédelmi technikákat mutattak be. Szerintem azok egész egyszerűek voltak, csak hát gyakorolni kell őket, hogy berögzüljenek. Ilyenek például, hogy mik a sebezhető pontok, oda mekkora ütés kell (pl torok) és az a jó, hogy ezeket a pontokat nem is védik ösztönösen az emberek.

Jó egy 6 fős cigánybanda ellen nem tudsz tenni semmit, talán még egy képzett harcos sem tudna. Ilyenkor legjobb a futás.

Gázsprayt mindenképpen szerezz be (vadászboltokban lehet kapni) az én barátnőmnek is van mióta megtámadták, na kik? Természetesen a cigók. És itt üzenem az összes jogvédő r*hadéknak, hogy törjék ki a nyakukat!!!

Visszatérve a barátnőmre, nem tudok mindig vele lenni, van amikor dolgozok, és ő már jön haza a munkából. Mondta, hogy a zsebében van a gázspray és mindig rajta a keze. Ez is a legjobb módszer, hogy mindig számítasz a támadásra, éber vagy.

A műsornak per pillanat nem ugrik be a címe, de ha érdekel akkor megkeresem. (Különben ezeket gyakoroltattam a párommal szabadidőnkben, szóval felkészült.)

2012. júl. 22. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!