Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy megvédjem...

Mit tehetnék, hogy megvédjem magam a cigány támadások ellen?

Figyelt kérdés
Nemrég strandon voltunk a párommal.Mivel a legnagyobb melegben voltunk,rengetegen voltak rajtunk kívül.Nyugodtan ültünk a vízben a medence szélén,és beszélgettünk.Erre megjelent egy "kisebb" cigány család,és ruhástól belegázoltak a vízbe!Teljesen ledöbbent mindenki.Azt pedig meghűlve néztem,amikor az egyiknek a lábán egy hatalmas bőrbetegségből eredő hólyagos hegszerűség éktelenkedett...Aztán felénk úszott 3 kisebb romagyerek.Két lány és egy kisfiú.A barátom pont akkor szállt ki a medencéből,és ment az öltözőbe valamiért.Ezért nem látta az utána történő esetet.Hozzám úszott mind a három gyerek és a képembe röhögött,majd a szemembe pocskolták a vizet,aztán ketten megfogták a lábamat,és behúztak a víz alá.A harmadik pedig nyomott lefelé!Tudni kell,hogy nem tudok úszni!Fél perc múlva elengedtek,de én olyan sokkot kaptam,hogy azóta sincs kedvem strandra menni.Mit tehettem volna? Nem ez az első ,,támadás" ellenem! Folyton beszólogatnak,és már támadás is ért.Igaz,a környezetem elég dekoratív,szép lánynak tartanak,de sohasem öltözök kihívóan,és nem is viselkedek úgy,hogy felhívjam magamra a figyelmüket!Nem értem miért mindig engem találnak meg!Tavaly fényes nappal,egy város utcáján támadt rám vagy 6 cigány,és fogdosni kezdtek!Hiába próbáltam menekülni,csak nagy nehezen sikerült.És a legborzasztóbb az egészben,hogy rengeteg magyar honfitársam ment el mellettem,mégsem segített senki!Mit tegyek?Félek kitenni a lábam...Ha próbálom őket nem észrevenni az a baj,ha véletlenül odapillantok,pedig az a baj! 21/L
2012. júl. 20. 15:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is gázspray.Ja és ne állj le dumálni mert nem értik a szép szót!

Amúgy ez a leg gusztustalanabb hogy NEKED magyar embernek KELL átfutni az út másik felére mert jönnek veled szembe!...

Borzalmas......

2012. júl. 22. 14:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: mekkora gyerekek voltak akik belehúztak a vízbe? NEm semmi milyen pofátlanok.
2012. júl. 22. 19:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Tetves állatok a cigányok, nem emberek. Mi ezt a problémát úgy oldjuk meg, hogy mindig többen vagyunk együtt és a barátaim sem tartoznak a legkisebb emberek közé. Ránk sem mernek nézni.

Sajnálom, hogy ilyen férgeket kell elviselned a lakhelyeden.

Maradj mindig a barátoddal, bár gondolom a jövőben te is ezt tervezed. Majd ő megvéd az orkoktól.

2012. júl. 23. 12:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ezért volt mindig vipera. Csak a kedves hatóságok elkobozták. Mondjuk lehet, hogy jobb is így, mert ha a földre került volna, akkor én megöltem volna vele, az biztos!
2012. júl. 25. 20:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Amíg a kormány és a rendőrség ezeket a kokszos mocskokat védi, addig ők büntetlenül azt csinálnak amit akarnak. Aki megteheti, az inkább külföldre emigrál mert nem mindegy hogyan éli le hátralévő életét. Igaz, hogy előtte nyelvet kell tanulni, de a nyugodt élet reményében megéri.
2012. aug. 13. 02:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Engem szerencsére még nem bántottak fizikailag ezek az életképtelen szennyek, de lelkileg kinyírtak. Annyiszor kicsúfoltak hogy már én is elhiszem magamról hogy egy nulla vagyok... És lehet még nem bántottak de attól még ugyanúgy rettegnem kell a rohadt utcákon hogy mikor kötnek belém ezek aa... izé.. minek nevezzem..? idegen létforma.

Én csak úgy próbálok védekezni, hogy ha látok 1-2 cigát felém jönni lefele nézek folyamatosan és imádkozok hogy ne kössenek belém.. meg most gondolkodok valami harcművészeten, hogy ha belém kötnek legalább 1-2 f@szt legyőzzek :)

2012. aug. 18. 00:28
 17/18 anonim válasza:
Soha, de soha NE mutass félelmet! Számtalan lelki és testi terror ért már. Városban lakom, ami olyan, mint egy falu. Rothad az egész. Bűnözés, gyilkosság, drogok, alkoholisták, fogyatékosok és ezek kombinációi. 21 évesen olyan dühös vagyok, hogy (sajnos) gondolkodás nélkül kockázatatom a testi épségemet (már csak azzal is, hogy kilépek az utcára...) hol magamért, hol szeretteimért (nő létemre). Annyi különbség van köztük és az állatok között, hogy az állatoknak tiszta érzéseik vannak, nincs bennük rossz szándék és feltétel nélkül tudnak szeretni. Olyan világban élünk, hogy a 110 kilós párom mellett nem érzem magam biztonságban. (Nem az ő hibája és hordok magamnál gáz spaj-t) Ott tartok, hogy csak és kizárólag kutya sétáltatás közben érzem magam teljes biztonságban. Tőle félnek, persze így is ért már támadás, ám amikor meg akartam védeni magam el olt rendezve minden :)
2014. jan. 23. 22:13
 18/18 anonim válasza:
olt=volt :)
2014. jan. 23. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!