Mit tehetnék, hogy megvédjem magam a cigány támadások ellen?
Szerintem is gázspray.Ja és ne állj le dumálni mert nem értik a szép szót!
Amúgy ez a leg gusztustalanabb hogy NEKED magyar embernek KELL átfutni az út másik felére mert jönnek veled szembe!...
Borzalmas......
Tetves állatok a cigányok, nem emberek. Mi ezt a problémát úgy oldjuk meg, hogy mindig többen vagyunk együtt és a barátaim sem tartoznak a legkisebb emberek közé. Ránk sem mernek nézni.
Sajnálom, hogy ilyen férgeket kell elviselned a lakhelyeden.
Maradj mindig a barátoddal, bár gondolom a jövőben te is ezt tervezed. Majd ő megvéd az orkoktól.
Engem szerencsére még nem bántottak fizikailag ezek az életképtelen szennyek, de lelkileg kinyírtak. Annyiszor kicsúfoltak hogy már én is elhiszem magamról hogy egy nulla vagyok... És lehet még nem bántottak de attól még ugyanúgy rettegnem kell a rohadt utcákon hogy mikor kötnek belém ezek aa... izé.. minek nevezzem..? idegen létforma.
Én csak úgy próbálok védekezni, hogy ha látok 1-2 cigát felém jönni lefele nézek folyamatosan és imádkozok hogy ne kössenek belém.. meg most gondolkodok valami harcművészeten, hogy ha belém kötnek legalább 1-2 f@szt legyőzzek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!