Mit tehetnek ez ellen?
Az a gond ezzel a kritizálási dologggal kapcsolatban, hogy ez mindig lehúzza az önbecsülésedet, padlóra küld.
Néha, ha helyén való egy kritizálás, az rendben van, mert jobb ember leszel utána, de ha állandóan ez van az idő kérdése és butának, csúnyának, gyávának, értéktelennek fogod érezni magad.
Az az igazság, hogy ha én lennék a helyedben, pusztán önvédelemből nem tartanék kapcsolatot olyan emberekkel, akik lehúzzák az önbecsülésed- ezzel tartozol magadnak- Engem nem érdekelne mekkora barátok, ha tönkretesznek lelkileg.
Sőt! Szerintem nem is barátok, de ezzel majd szembesülni fogsz magad is szerintem.
Egy egészséges ember olyanokkal szereti körülvenni magát , akik építik lelkileg és bolondnak kell ahhoz lenni, hogy olyanok társaságát keresse valaki, aki leégetik.
Fogalmam sincs, mi éri meg ebben neked mégis...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!