Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tehetnék a folyamatos...

Mit tehetnék a folyamatos cigány támadások ellen?

Figyelt kérdés
azért írom ezt ki, mert már többször történt meg velem ilyen, legutóbb éppen ma, fényes nappal. Szerencsére ezer forinttal megúsztam, ha lehet így fogalmazni, úgy gondoltam, pénz nem ér annyit hogy leszúrjanak. ÉS már nagyon elegem van ebből az egészből, tényleg hogy akármit mondhatok, mindig én jövök ki rosszul, és akármit elvehetnek. Szó szerint kizsebelnek. Így aggódom is megjegyezték a nevem, de csak nem. Így a mai eset miatt gondoltam arra, hogy lehet kéne vennem valamilyen önvédelmi eszközt, persze nem olyat ami megsebzi a támadót, hanem valami spray féleséget. Tud valaki javasolni valamit? :S már annyira elegem van
2010. ápr. 22. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha többen vannak, akkor nem sokra mész a spray-vel... Sőt, csak uszítod őket. Rendőrség?
2010. ápr. 22. 15:22
 2/4 A kérdező kommentje:
nem is tudom kik, általában mindig másik városban történnek velem ilyenek, szóval nem ott, ahol lakom
2010. ápr. 22. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Próbál meg segítséget kérni a Magyar Gárdától.
2010. ápr. 22. 16:30
 4/4 anonim válasza:
nato gazspray,utos eredmeny,csak vigyazz a szellel,vagy egy uzi 1,5 millios razogep )a hangjatol is beszarnak
2010. ápr. 22. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!