Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A sims 3-ból mennyibe kerül...

A sims 3-ból mennyibe kerül az évszakok kiegészítő lemez?

Figyelt kérdés

Mindenütt keresgélek és sehol nem találom.

Remélem segít valaki...

2012. dec. 2. 18:02
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

:D

Hát igen de még nem jött el az az idő,egyébként azon az oldalon amit mutattál mik vannak a simsel kapcsolatban??

2012. dec. 2. 18:52
 22/30 anonim ***** válasza:

Hát rengeteg minden. :D Vannak ilyen alap dolgok is, mint a sims3.com-on, szóval állatok, emberek, ruhák stb. Egyedül a hajakkal nem vagyok megelégedve ezen az oldalon, csak 1-2 tetszik xd Hajat innen szoktam tölteni: [link]

De amúgy vannak ilyen játékmódosítók (modok), amik sokszor hasznosak a játékban, például pózok, amik történetkészítőknek jók leginkább, és még sok fajta. Meg vannak külön világok vagy városok, azt is töltöttem le innen párat. :)

2012. dec. 2. 18:57
 23/30 A kérdező kommentje:

Innen lehet letölteni a pózokat?

Annyit már értek hogy hogy kell letöltögetni...

2012. dec. 2. 18:59
 24/30 anonim ***** válasza:
Torrent oldalakról ingyen városokat, összes store cuccot ingyen le lehet tölteni.
2012. dec. 2. 19:01
 25/30 anonim ***** válasza:
Igen, ez egy ingyenes oldal, de regisztrálni kell. :)
2012. dec. 2. 19:02
 26/30 A kérdező kommentje:
Amit az előbb mutattál nem tudom letölteni a pózokat,innen mert valami WinZip-es regisztrációt kér...
2012. dec. 2. 19:02
 27/30 A kérdező kommentje:

És segítenél letöltögetni pár pózt?,Hajat,Ruhát stb-t?

Ha igen köszi

2012. dec. 2. 19:07
 28/30 anonim ***** válasza:

Bocsi, de tegnap már elmentem géptől, mikor írtál.

Pózokat itt tudsz letölteni (miután regisztráltál ingyenesen az oldalra): [link] (itt ha rámész egy pózra, az Overview melletti „Download” fülre kattints, ott tekerj lejjebb és a „Download files” résznél töltsd le a fájlokat. Ezek is tömörített fájlok, szóval ehhez is kell a WinRar.)

(Ha nincs WinRarod, amivel a letöltött .rar vagy .zip fájlokat kibontsd, töltsd le és telepítsd ezt: [link] . Ha ezzel megvoltál és sikeresen felraktad a programot, ezután a letöltött tömörített fájlokra kattintsd jobb egérrel és menj arra, hogy „Winrar->Fájlok kibontása ide” vagy egy megadott helyre, ahova szeretnéd kicsomagolni őket.)

Hajat innen tudsz letölteni: [link] alul az „Older posts”-ra kattintva további oldalakon jönnek be hajak, amelyik tetszik annál kattints a „Donwload”-ra, általában kétféle formátumban lehet letölteni: .package vagy .sims3pack formátumban. Ha ezeket nem tudod, hogyan kell telepíteni/játékba rakni, ezt olvasd el: [link]

Egy másik hely, ahonnan hajakat tölthetsz le: [link]

Ruha: [link]

[link]

2012. dec. 3. 12:22
 29/30 A kérdező kommentje:

Sajna nem sikerül ezeket megszereznem,de majd próbálkozom...

AKINEK VAN ÖTLETE MÉG AZ ÍRJON!!!

2012. dec. 3. 18:36
 30/30 A kérdező kommentje:
a mysims.hu oldalán megnézheted
2012. dec. 22. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!