A sims 3-ból mennyibe kerül az évszakok kiegészítő lemez?
Mindenütt keresgélek és sehol nem találom.
Remélem segít valaki...
:D
Hát igen de még nem jött el az az idő,egyébként azon az oldalon amit mutattál mik vannak a simsel kapcsolatban??
Hát rengeteg minden. :D Vannak ilyen alap dolgok is, mint a sims3.com-on, szóval állatok, emberek, ruhák stb. Egyedül a hajakkal nem vagyok megelégedve ezen az oldalon, csak 1-2 tetszik xd Hajat innen szoktam tölteni: [link]
De amúgy vannak ilyen játékmódosítók (modok), amik sokszor hasznosak a játékban, például pózok, amik történetkészítőknek jók leginkább, és még sok fajta. Meg vannak külön világok vagy városok, azt is töltöttem le innen párat. :)
Innen lehet letölteni a pózokat?
Annyit már értek hogy hogy kell letöltögetni...
És segítenél letöltögetni pár pózt?,Hajat,Ruhát stb-t?
Ha igen köszi
Bocsi, de tegnap már elmentem géptől, mikor írtál.
Pózokat itt tudsz letölteni (miután regisztráltál ingyenesen az oldalra): [link] (itt ha rámész egy pózra, az Overview melletti „Download” fülre kattints, ott tekerj lejjebb és a „Download files” résznél töltsd le a fájlokat. Ezek is tömörített fájlok, szóval ehhez is kell a WinRar.)
(Ha nincs WinRarod, amivel a letöltött .rar vagy .zip fájlokat kibontsd, töltsd le és telepítsd ezt: [link] . Ha ezzel megvoltál és sikeresen felraktad a programot, ezután a letöltött tömörített fájlokra kattintsd jobb egérrel és menj arra, hogy „Winrar->Fájlok kibontása ide” vagy egy megadott helyre, ahova szeretnéd kicsomagolni őket.)
Hajat innen tudsz letölteni: [link] alul az „Older posts”-ra kattintva további oldalakon jönnek be hajak, amelyik tetszik annál kattints a „Donwload”-ra, általában kétféle formátumban lehet letölteni: .package vagy .sims3pack formátumban. Ha ezeket nem tudod, hogyan kell telepíteni/játékba rakni, ezt olvasd el: [link]
Egy másik hely, ahonnan hajakat tölthetsz le: [link]
Ruha: [link]
Sajna nem sikerül ezeket megszereznem,de majd próbálkozom...
AKINEK VAN ÖTLETE MÉG AZ ÍRJON!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!