A sims 3-ból mennyibe kerül az évszakok kiegészítő lemez?
Mindenütt keresgélek és sehol nem találom.
Remélem segít valaki...
Itt most olcsóbb, majdnem 50%-al:
Nagyon szépen köszönöm...
Amúgy még lenne tőletek egy kérdésem.
Mi a neve az évszakok kiegészítő városának?
És mondjatok valamit hogy míért érdemes kérni karácsonyra?
Az évszakokkal nem érkezett új város.
Hogy miért érdemes, hát mert sztem ez a legjobb kiegőszítő eddig, már a sims 2-ben is ez volt a kedvencem:D
És mi van benne?
Mert csak kommenteket(de csak keveset) láttam,és abból nem derült ki sok minden.
Köszönöm!!
Egyébként a sims3 főoldaláról lehet csak megszerezni az Álmok szigetét?
Azt csak ott láttam 2000 valahány simpoint-ba kerül...
Szívesen:)
Ebben már nem vagyok biztos, nem szoktam onnan töltögetni meg venni dolgokat, de ha bármi kérdésed van a simssel kapcsolatban, itt felteheted: [link] ez az oldal ( [link] csak ezzel foglalkozik, én is ott szoktam kérdéseket feltenni, és nagyon segítőkészek és jól informáltak az oldal szerkesztői. :)
Ezt is köszönöm,amúgy ha regisztálsz a sims 3 hivatalos oldalára,tölthetsz le nagyon sok kiegészítőt,simet,állatot,háztartást stb.
Ott is csak ezzel foglalkoznak és történetek meg filmek is vannak,ha megunnád a keresgélést,(bár ha valaki szereti a simset,nem fogja megunni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!