Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A sims 3-ból mennyibe kerül...

A sims 3-ból mennyibe kerül az évszakok kiegészítő lemez?

Figyelt kérdés

Mindenütt keresgélek és sehol nem találom.

Remélem segít valaki...

2012. dec. 2. 18:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Nincs mit. :) Általában netről szoktam töltögetni dolgokat a játékba, de akkor körülnézek ott is, ha ilyen sok dolog van ott:D

A kérdésed csak akkor látszik, ha válaszoltak rá, nézz vissza később, hogy milyen gyorsan válaszolnak ez a kérdések mennyiségétől és típusától is függ, van amire szinte rögtön válaszolnak, ha gyorsan meg lehet válaszolni, de van amit csak kicsit később. De nyugi, biztos válaszolnak. :) 1-2 nap múlva keress rá, alul van egy kereső és írj be egy szövegrészletet a kérdésedből, vagy lapozz végig pár oldalt, amíg meg nem találod:D

2012. dec. 2. 18:33
 12/30 A kérdező kommentje:
És honnan lehet még letöltögetni cuccokat?
2012. dec. 2. 18:35
 13/30 anonim ***** válasza:
Én innen szoktam leginkább: [link] bár ez angol nyelvű, nem tudom te mennyire tudsz angolul.
2012. dec. 2. 18:38
 14/30 A kérdező kommentje:
Nem annyira tudok,mint magyarul mert még csak 6.-os vagyok.
2012. dec. 2. 18:39
 15/30 anonim ***** válasza:
Ja értem. Hát sajnos ilyen jó magyar letöltő oldalakat nem nagyon ismerek, csak külföldieket:/ de majd később, ha már jobban fogsz tudni angolul akkor körbenézhetsz itt is:D
2012. dec. 2. 18:42
 16/30 anonim ***** válasza:
Bár a MySims-en is vannak letöltések, igaz nem túl sok, de legalább magyar: [link]
2012. dec. 2. 18:43
 17/30 A kérdező kommentje:
NAGYON KÖSZÖNÖM,EZ ÓRIÁSI SEGÍTSÉG VOLT...
2012. dec. 2. 18:44
 18/30 anonim ***** válasza:
Szívesen. :D
2012. dec. 2. 18:46
 19/30 A kérdező kommentje:
Egyébként honnan tanultál meg angolul,vagy már nem iskolába jársz...gimis vagy...
2012. dec. 2. 18:47
 20/30 anonim ***** válasza:
Egyetemre járok, de gimiben tanultam angolt, úgyhogy gyakorlatilag ott:D Bár egyetemen is tanulunk, de itt leginkább csak a 'szakmai' angolt. Az alapokat a gimiben tanultam meg. :) Majd neked is eljön ennek az ideje. :)
2012. dec. 2. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!