Mit kezdjek magammal az életben?
Figyelt kérdés
13 eves vagyok szoval hetedik osztalyos. jovore kell dontenunk ugye tovabtanulaskepp.. de nekem nagyon rossz jegyeim voltak es vannak. es ket kerdesem lenne
1. ha nekem otodik osztalytol fogva rosszak volrak a jegyeim es iden felev utan huznek bele akkor nagyon nem valtoztatnek semmit?hogy vehetnem magam ra a tanulasra? a gobd hogy lusta vagyok es tul sokat vagyok a barataimmal..
2. ha nem sikerulne mit kezdjek?nagyon felek hogy nem tudok elhelyezkedni majd sehol:'(
2012. dec. 2. 00:09
1/1 anonim válasza:
Valahol biztos el fogsz, a te feladatod tenni róla, hogy minél jobb helyen tanulhass tovább, illetve hogy tudd, mivel szeretnél foglalkozni később. Csak húzz bele, bajod nem lesz a tanulásból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!