Most őszintén ki hiszi h 2012-ben meghalunk? Ki az aki tényleg elhiszi? Őszintén
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 15:51
11/21 anonim válasza:
volt valami jós embörke is, akinek a jóslatai egy kis dátumi eltéréssel beváltak. a világvégét is megjósolta, kb. 2012-re, szóval nem tom h. mit higgyek...
12/21 anonim válasza:
Én hiszek benne úgy ahogy az eggyik előttem szóló egy olyán jós szerű vagy valami kuruzsló azt mondta az unokatestvéreimnek, hogy 2012-ben igen lesz valami lessz Nibiru de nem lesz világvége csak sok ember számára lesz az. Úgy mondta hogy aki nem érdemli meg az életet és gyenge az immunrendszere az meghal. Aki nem hiszi az 3 év múlva meglássa.
13/21 A kérdező kommentje:
jó sokan írtatok..köszi...hát most annyian felhúzzák ezt a témát...az uncsimmal órákig tudunk erről beszélni éjszakánként szval...de még senki se tudja mi vár ránk...
2009. aug. 18. 18:39
16/21 anonim válasza:
Párom hisz benne, és én is. De őszintén remélem, hogy nem következik be, én még jó sokáig akarok élni. :)
17/21 anonim válasza:
Ebben az a furi, hogy egyesek világvégét jósolnak mások meg még a 2020as 30as évekre is josolnak ezt-azt. Szóval, ha világvége lesz 2012-ben, akkor hogy látják a jövőt más jósok???
18/21 anonim válasza:
TISZTÁZZUNK valamit 2012-ben nem pusztul el a föld. Csak azok akik nem érdemlik meg az életet.
19/21 anonim válasza:
Én hiszek benne, de mégse. Elhiszem, de nem akarom. Sokáig akarok még élni, csak 20 éves vagyok, most kezdem az életem, nehogy már 23 évesen legyen ennek vége.
Szent István annak idején Szűz Máriának ajánlotta Magyarországot, ha mi nem hagyjuk el őt, ő se hagy el minket.
20/21 anonim válasza:
ez elmond mindent [link] és nem mondom hogy akkor fog megtörténni,de megfog,mivel a biblia is pontosan ír az utolsó időkről,igen a mayak is jól mondták,nem lesz bűn,csak szeretet,és nem lesz sötétség csak világosság,ezért nem lesz szükség időre sem,ezért nem írták tovább a naptárt mert akkora jósolták a világvégét,de a biblia szerint nem lehet tudni mikor jön el.de ha elolvasod a cikket akkor megértitek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!