Most őszintén ki hiszi h 2012-ben meghalunk? Ki az aki tényleg elhiszi? Őszintén
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 15:51
2/21 anonim válasza:
Nem az, hogy elhiszem de azért 2012.dec 21.-én tuti a szeretteimmel leszek...
3/21 anonim válasza:
Háát én azt halottam, hogy a maják szerint ez csak valami új számítás kezdete a naptárban, vagy valami ilyesmi... Álítólag, 2000-re is valami hasonlót mondtak Nem tudom, ha nem lennének ilyen dolgok, akkor amerikában miből csinálnák a katasztrófafilmeket???
4/21 anonim válasza:
Én hiszek benne. Nem film,hanem a maja naptár 2012-ig van kész, és azért, mert akkor lesz nagy változás. Állítólag nem feltétlenül apokalipszis lesz,de valami nagy fordulat. Egyik ilyen teória az,hogy nem emberek leszünk fizikai léttel,hanem valami magasabb rendű lények. Eltűnik az összes negatív érzelem,úgy mint gyűlölet, irigység, nagyképűség, stb, eltűnik a pénz uraltam hazug,mocskos világ és egy szebb, új jövő lesz. Ez nem is lenne olyan rossz. Ehhez hozzátartozik egy "nagytakarítás" is, tehát sokan meghalnak, de olyanok, akik megérdemlik (gyilkosok, pedofilok,csalók, állatkínzók). Ez szerintem nem is hangzik rosszul. Én hiszek benne,hogy lesz valami, mert a maják sok mindent megjósoltak már,amik eddig végig bejöttek. De nem sok idő van addig, hamarosan kiderül. Egyébként pontos dátum 2012. december 21. azt hiszem.
5/21 anonim válasza:
Beb*szna..másfél éve gyűjtök a BMW 520d-re..most akarom megvenni,nehogy már csak 2 évig használjam.
6/21 anonim válasza:
Őszintén,szerintem senki nem lehet ennyire hülye,hogy ezt elhigyje.
7/21 anonim válasza:
Tartsatok hülyének vagy bárminek, de én is elhiszem. És nem csak a maják írták le. Kicsit utánanéztem és kiderült, hogy a sumerok ugyanezt leírták. Van egy "A 12. bolygó"-nak nevezett bolygó, más néven Nibiru amely 3000 évenként van olyan közel a Földhöz, mint 2012. dec. 21.-én lesz. Állítólag ez hozza el a változást, de nem a világvégét ahogy a média beadja. Na mármost nem hiszem, mindkét nép hülyeségből írta ezt le...Meg fogjuk látni 2012-ben.
8/21 anonim válasza:
A magyar koronát időkódnak is nevezik. Sokan nem is tudják, de bele van kódolva a világ vége, 2030. Ezen kívűl számos történelmi esemény is pl. a magyar honfoglalás dátuma is.
http://www.youtube.com/watch?v=Jt6nmGBtdS0&feature=related
Ezt a videót nézd meg, nagyon érdekes.
Könyv változatban is lehet kapni, ami ír a koronáról.
9/21 anonim válasza:
Én nem hiszek benne. 2000-be se hittem semmi ilyesmibe, pedig akkor még csak 9 éves voltam :D Anya meg tisztára be volt parázva, olyan vicces volt XD
10/21 anonim válasza:
Én az ilyesmit valamiért nem hiszem el...2000ben is meg kellett volna halnunk és még itt pötyögök most is a gép előtt...
A maja naptár egyébként egy 5126 éves periódust mutat, akkor újrakezdődik náluk a naptár...persze ez nem azt jelenti, hogy vége a világnak...emlékezünk csak vissza az 5126 évvel ezelőtti boldog békeidőkre, ezek szerint akkor is világvége volt?! ugyanmár!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!