Mire jó a napiszar? Csak szerintem hülyeség? Csak engem idegesít?
A normális embernek hülyeség.
Oda azok irkálnak, akiknek nincs életük, ezen élik ki magukat, hisz a kutya se szólna hozzájuk.
Azt hiszik jobbak azoknál, akiket kitesznek, pedig nem, hisz ott fröcsögnek, lejáratva magukat, hogy mennyire "értelmesek"...
a napisz.rra csak olyan emberek kerülnek fel, akik valóban megérdemlik.
figyelj vannak esetek amikor elég egy kép, és már megvan a véleményed az illetőről...
ezekről az emberekről ordít az értelmi szintjük.
a kommentelőknek is a béka s.gge alatt van az tény... de a szerzők jókat derülnek rajtuk is.
ha te nem értesz ezzel egyet, vagy nem akarsz vele egyet érteni különböző okok miatt, egyszerűen ne nézd az oldalt.
Ember, hol élsz te? Nincs joga kitenni a képet, azért van ott a myvip logó, mert a napiszarosoknak küldik be idegenek, onnan szerzik az anyagot az oldalhoz!
Két ismerősöm is kikerült erre a debileknek való oldalra, és SENKI nem kért tőlük engedélyt! Valamelyik szánalmas lénynek nem tetszett a képe, kimásolta és elküldte!
Lehet, hogy van olyan ember, aki megérdemli, hogy kikerüljön, de akik oda írnak azok se különbek! (csak azt hiszik....)
pontosan. tudod, regisztrálásnál az a sok olvasnivaló, amit senki nem olvas el. iwiw, myvip, minden közösségi oldal kimondja, hogy amint feltöltesz egy képet magadról, azzal automatikusan beleegyezel, hogy mások felhasználhatják, letölthetik azt.
nem véletlenül mondják, hogy okosan rakj fel képeket...:)
csak azt nem értem, ha nem tudsz valamit biztosra, és nyilvánvalóan nem ismered a jogokat, miért oltasz le mindenkit aki az igazat mondja? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!