Csak szerintem hülyeség a névnap?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 18:25
1/8 anonim válasza:
csak nem te is hallgatod a morning show-t?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem igazán...miért? xD
2010. nov. 21. 18:29
3/8 anonim válasza:
Szerintem is...mindig megtiltom a szüleimnek,hogy bármit is vegyenek...de sosem tudták megálni és legalább egy táblás csokit vettek :S egyébként én nem szoktam hallgatni a Morning showt,mert nincs rá időm... talán hétvégén...
4/8 anonim válasza:
ja az elfelejtettem mondani hogy még születésnapomra sem szeretem a össze vesznek mind sz*rt már bocsánat...,ha van valami olyan pl.ruha akkor karácsonyra vegyenek,habár még akkor sem szeretem XD a karácsonyban egyszerűen a bejglit, a fenyőfa illatát,csillogó havat,csillagszórót szeretem...más nem kell...jahh meg a halászlé :D
5/8 anonim válasza:
A másoké hülyeség, de az enyémre azért nem árt ha kapok ajándékot. :D
6/8 anonim válasza:
én sosem kaptam névnapra ajándékot, azt se tudják mikor van a névnapom -.-
7/8 anonim válasza:
Szerintem névadónap és szülőnap kéne ide:P
Így igazságos:D
8/8 anonim válasza:
Valóban hülyeség, és úgysem tudja senki, hogy milyen ajándékra vágyom. A felköszöntés is értelmetlen, mihez gratulálnak? Hogy úgy neveztek el, ahogy? De hát ha másképp neveznek, akkor is van valamikor névnapom, úgyhogy ez nem dicsőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!