YAMAHA Eg 112 vs Epiphone Les Paul Special, metálhoz?
Egy év akusztikus gitározás alapján,tehát mást nem igazán próbáltam:az epiphoneban tetszik a letisztultsága,egyszerüen egy gyönyörű darab,és talán a hang minősége is jobb egy picivel,viszont amig nem játszol nagyban,addig ez a különbség elenyésző,viszont a yamaha nagyon hasonlít egy fender squier-re,ami +,és most lehet teljesen hülyén fogsz nézni és kiröhögöd a beled de nem tudom mi a neve annak a kiálló fém ki bizbasznak,de azt tudom hogy sok jó dolgot csinálhatsz vele,tehát én ha pl ujjonnan venném,a yamahát venném.
A laikus mivoltomért remélem nem kapok negativat :)
A kiálló bizbaszt tremolónak mondják, valójában vibrató hanghatás.
Az olcsóbb gitároknál jellemzően nem a legjobb minőség és könnyebben hagyja elhangolódni a hangszert a használatkor, mintha fix hidas gitár lenne.
Metálhoz szerintem a Les Paul jellegű hangszerek talán jobbak, bár a Yamahában is a hídnál legalább humbucker van (a single-coil-ok kicsit talán vékony hangúak metálhoz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!