¡Converse! 182 kérdése:
Egy G-400 as sgt át lehet alakítani úgy hogy hasonlítson egy Schecter ZV Custom reissue gitárra?
Figyelt kérdés
#zene #gitár #SG #Epiphone #Avenged Sevenfold #Synyster Gates #Schecter #ZV #Gibson Les Paul #zacky vegenace
2012. jún. 22. 20:01
2/8 A kérdező kommentje:
nincs pénzem az eredetire ezért gondoltam erre a megoldásra......
2012. jún. 22. 22:15
3/8 anonim válasza:
Akkor még mindig az a kérdés, hogy minek?
Ha egy Trabantra Lamborghini kasztnit raksz, akkor rögtön 300-at fog menni?
Lehet optikailag tuningolgatni gitárokat, de egy bizonyos szinten túl nincs túl sok értelme...
4/8 A kérdező kommentje:
igaz,de nem kéne nagy be avatkozás a hardver , fa anyag egyezik a test min ketőnél cutway a bribge alá kerülne a 6661 matrica a 12.bund nál egy 6661es berakás és egy kóponya a gitár fejére......
2012. jún. 22. 22:42
5/8 anonim válasza:
Helló!
Megoldható a dolog!
De szerintem ne egy epiphoneval próbálkozz, hanem inkább vegyél egy sgr s-1et.
Zacky Vengeance eredetileg Seymour duncan SH4et használt szóval én azt tennék bele.
Aztán vannak még a kiegészítők.
Szerintem így egy elég komoly gitárt lehetne összehozni!
Az egész meglenne 100000ből.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ , azért g-400 at választottam mert mahagóniból készül , a szerelékek naggyából jó minőségüek
és méretben + tipusban megeggyeznek. Köszönöm a linkeket :)
2013. szept. 1. 17:57
7/8 KiLL3r válasza:
ameddigre hangszedőket cserélsz, festetsz, fogólapot cserész meg minden ugyan ott leszel majdnem mint ha vennél egy használtat...én most vettem egy ZV Mirror modellt 140-ért....szóval megéri inkább várni és használtan keresni egyet
8/8 A kérdező kommentje:
értem ... köszönöm a választ
2013. nov. 28. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!