Ha suliban elájulok hívnak mentőt? A mentősök megtudják állapítani hogy "direkt" ájultam e el?
Igen, kihívják, és nem, nem fogják tudni megállapítani, hogy az ájulásod valódi volt-e. Kivéve persze, ha még fél óra múlva is ájultnak tetteted magad, mikorra kiértek.
Egyik barátnőm anorexiás szegény, és egyik órán elájult. Nemhogy a mentők nem tudták, mi baja, de hetek óta járkál orvoshoz, hogy megtudják, "mi baja"... pedig egyértelmű, szegény van vagy 40 kiló. Ezek meg küldözgetik mindenféle vizsgálatra, hogy na vajon mitől ájulgat. Nem eszik, azért. Segítség kellene neki, ezek meg ide-oda rángatják... idióták.
Kérdező, szerintem nem kell attól tartanod, hogy felismerik, hogy kamuztál. Ezek akkor sem látják a nyilvánvalót, ha a képükbe tolják.
Amennyiben még "ájult vagy", amikor kiérnek, akkor megtudják állapítani, reflexekből, pupillából, bármi olyan mozgásból, amit ájultan nem tudsz kontrollálni, míg ha teteted igen, és kontrollálsz is tudat alatt.
Ha már nem vagy ájult, akkor nem mondják meg, hogy az voltál e, ha jobban vagy, lehet be sem visznek a kórházba.
Mindenesetre én nem játszanék a mentősök idejével! Ismered a történetet? Egy naaagy fekete autós hapsi szórakozott a mentőautó előtt, nem adott neki elsőbbséget, nem engedte el, tötyögött előtte. Amikor hazaért kiderült, hogy az ő édesanyjáért igyekezett! Na ez a ciki nem a faláb!! Kamu hívásokkal ne rabold a mentősök idejét, mert sosem tudhatod kinek lett volna akkor éppen nagyobb szüksége rájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!