Drogtesztből megtudják állapítani hogy rendszeres
marihuána használó vagyok vagy sem?
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 12:12
1/9 anonim válasza:
A drogteszt azt mutatja ki,hogy van e a szervezetedbe kábítószer!Hogy mióta csinálod azt nem!De általában a marihuánát rendszeresen használják :)!Legjobb lesz ha valakit (aki nem szívja)megkéred pisiljen helyetted!
2012. máj. 7. 12:21
2/9 A kérdező kommentje:
az már megtörtént sajnos, csak azt nem tudtam hogy megállapítható vagy sem a rendszeresség vagy mondhatom hogy most történt az eset csak
2012. máj. 7. 12:28
3/9 anonim válasza:
Csak annyi állapítható meg belőle, hogy az utóbbi időszakban (2-3 hét) THC került a szervezetedbe.
Gondolom azt már tudod, hogy ha bevallod hogy mondjuk az utóbbi 3 évben napi rendszerességgel fogyasztottál marihuánát, akkor összeadják az addig elfogyasztott mennyiséget, és az alapján ítélnek el.
2012. máj. 9. 07:57
4/9 A kérdező kommentje:
az kemény nem vágtam de nem is mondom hogy mennyit meg mióta toltam
2012. máj. 9. 11:40
5/9 anonim válasza:
semmit ne mondj, azt főlleg nem honnan van.
legjobb ha azt mondod hogy egy házi bulin odaadta vki, h szívj bele párszor
be voltál rúgva blabla
egyébként hiába akarnak majd befosatni, hogy ezzel megütöd a bokád, ne dőlj be csak elterelésre kell járnod majd kéthetente, egyszer vagy hetente, de sehova nem kerül be senki nem tudja meg ha már elmúltál 18
és miután végigjártad, a rendszerből is kivesznek
2012. máj. 12. 13:39
6/9 Laller001 válasza:
Bár én nem élek sem marihuánával sem más drogokkal, ezért nagyon nem is ismerem a szabályozást.
Esetleg nem lehet azt mondani, hogy Hollandiában jártál?
2012. máj. 14. 09:43
7/9 anonim válasza:
Attöl függ, hogy milyen a teszt: A belefújós drogszonda csak max. fél napra visszamenőleg mutat ki bármit, a vizeletvizsgálat több hétre visszamenőleg is kimutathatja (itt nagy eltérések vannak a három napos teszttől a három hetesig), a vérvizsgálat kb. fél évre visszamenőleg, a DNS-vizsgálat (hajszálból pl.) csalhatatlan, az egész életedben kimutatja, ha valaha is fogyasztottál akármennyi drogot.
2012. máj. 14. 09:46
8/9 facsont válasza:
Ezt konktetan nem tudom! De foggyassz alkoholt,azzal is elered a kivant hatast! Aludd ki magad! Mas nap te fogod megallapitani a rolad kerdezolor hogy drogos!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!