Mit csináljak ez ellen a kedvetlenség ellen?
Nemtom miért olyan erőteljesen indítékszegény, és flegmatikus vagyok. Nincs kedvem semmihez. Régen csomót buliztam meg pörögtem, de ráuntam arra az életstílusra, most is hívnak egy csomószor, de nincs kedvem elmenni.
Haverom szerint az a bajom, h nincs mellettem egy nő. Jóllehet már egy éve, h szakítottam az előzővel, de nem érzem azt h szükségem lenne csajra, megvagyok nélküle is. Igazából kábé minden tökmind1 nekem, leszarom, mi történik, senki és semmi sem érdekel, olyan kedvetlen vagyok. Nem találok sehol se motivációt. Most tényleg igaz, hha lenne egy nő, aki inspirál, akkor mindjárt ki lennék cserélve?
upsz bocs ez lemaradt( k*rv* net)
De mivel telnek a napjaid?Semmittevéssel,vagy pl azért van munkád és jövedelmed is?
Ha se nem tanulsz,se nem dolgozol,akkor pláne itt az ideje változtatni!
Megvan mindenem. Vagyonos családból származom.
Vannak befektetéseim, saját jövedelmem, lakásom is.
Akkor lehet az a baj, hogy nincs semmi kihívás az életedben. Ismerős érzés sajnos.
Azért próbálj gondolkodni azon, hogy biztos létezik egy irány, ahova még azért érdemes fejlődnöd! Nem jó,ha csak sodródsz.
Fogd magad és mozdulj ki a 4 fal közül!
xd
azért ennyire nem kell sajnálni
na tessék, még a kérdést is kárl wolf öltenni.
még a kategóriát is átkategórizálták.
az egyéb kérdéseken belőül is csak az egyéb kérdések közé tudták átsorolni.:D -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!